אפריל ממינכן

olala100

New member
אפריל ממינכן

שלום לכולם, אחרי הרבה הכנות ולבטים החלטנו, סגרנו והתחלנו להתכונן תכלס לנסיעה. התאריכים - 3 עד 16 לאפריל (כן... פסח), האזור - נחיתה במינכן, מערבה ליער השחור וחזרה מזרחה דרך אוסטריה. המשפחה - זוג הורים מאושרים, תאומים בני 7 וילדה בת כמעט שנתיים (במועד הטיול). עכשיו נשאר רק לבדוק אופציות נוספות... כמובן שנעבור הלגולנד, בפארק אירופה, ביער השחור בשעוני הקוקייה, אגם קונסטנץ, מפלי הריין, טירת ניושוואנשטין, אגם המלכים, מערות הקרח והמלח, מתחם פרנץ גוזף, קן הנשרים. עכשיו השאלה - למביני העניין ומרבי הטיול בגרמניה, אתרים נוספים המומלצים על ידכם, על מה לוותר, איפה חובה לעצור. חניונים מסודרים וכאלו שאסור לעצור בהם לא משנה מה השעה. תודה הלקחים

iris_coh

New member
אמנם עם אוהל ולא בקראוון, אבל...../images/Emo140.gif

לאזור היער השחור הגענו בטיול מציריך, במינכן היינו בפעם אחרת במשולב עם אוסטריה. כל המקומות שציינת מקסימים, לגבי חניון - בפרייבורג היינו בקמפינג 'הירצברג' שהיה במיקום נוח מאוד, מרחק כרבע שעת הליכה ממרכז העיר ויחד עם זאת גובל ביער. קמפינג מסודר מאוד, נקי מאוד, כולל מטבח לשרות עצמי ו'בעל בית' קצת משוגע אבל מאוד חיובי - למשל, אסור להרעיש אחרי 22:00 והוא שומר על כך בקפידה, מאוד נהנו בקמפינג הזה ונשארנו שבוע. יש המון מה לעשות באזור. מומלץ לבדוק רכישת 'כרטיס היער השחור' (שוורצוואלדכארט - יש להם אתר) כרטיס משפחתי שמאפשר כניסות במשך שלושה ימים לאתרים רבים (כשאנחנו היינו כלל גם את אירופה - פארק, אינני יודעת אם זה עדיין כך). באוסטריה היינו בקמפינג נחמד מאוד בקרמזך, הקמפינג נקרא zeehof . שוה לא יודעת מה התנאים לקראוונים, אבל בהחלט היו בהם קראוונים.

גרזנית

New member
עשינו מסלול דומה בקראוון

בחגים טיילנו ממינכן לאיזור זלצבורג ומשם ליער השחור במשך שבועיים. היינו ם ילדים בגיל 15, 11, 3 היה נפלא קצת הערות: קן הנשרים מיותר לגילאים האלו. אגם המלכים מקסים, יש קמפינג חמוד ממש לידו אשמח לעזור לך, צרי קשר דרך המסרים ואתן לך טלפון שלי. אני הייתי מוותרת על יער שחור ועושה אוסטריה בנחת וחוזרת דרך דרום טירול והטירות המקסימות.

למעלה