עקבים גדולים באדמות צ'אנס.
"תובעת על עקבים" - הפרק השני גם היה מוצלח בסה"כ. אני לא בטוח מה אני חושב על הדמות של הייז, כרגע, אבל נראה שבונים אותה הרבה יותר משבונים את הקולגות בצוות שלה. בינתיים הם מרגישים מאוד שטוחים יחסית אליה. אני גם מנסה להחליט מה התפקיד של אחיה בסדרה, כי בינתיים הוא נראה קצת מיותר כי לא מרגישים שהוא תורם משהו כמו אמא שלה והתובע המחוזי שמינה את הייז לתפקיד. אני כן מרגיש שאולי כן מנסים בדמויות של סם ושל טס לתת קצת נפח, אבל ממש מעט. מקסין ופרנקלין לעומתם ממש לא. העלילה המרכזית הפרק גם הייתה מעניינת, אבל לא כמו זאת משבוע שעבר. בסך הכל היה פרק מוצלח. ציון:8.

"צ'אנס" - עוד פרק טוב בסך הכל, אבל בכנות הוא לא היה מעניין מדי. אני חושב שבפרק הזה גם הייתה הפעם הראשונה של"מטופל לדוגמא" הייתה תרומה לעלילה בפרק. מעבר לזה נראה שצ'אנס נמצא בדרך תלולה לשחזר את מה שהוזכר בתיק הסודי עליו בפרק הקודם ו...להשתגע שוב. מעניין אותי מה יש בג'קלין שגורם לו לאבד את זה וגם לבעלה. מעבר לזה אני תוהה אם לתגלית בסוף הפרק יש יותר מהנראה לעין. נראה. ציון: 7.

"אדמת הפקר" - לא היה פרק משהו. הייתה הרגשה ששום דבר לא באמת קורה בו. היו כמה דברים שתרמו לקווי עלילות שונות, אבל בסופו של דבר, אם אהיה כנה, הרגשתי שזה יותר פרק פילר מכל דבר אחר. גם בפרק הזה, כמו בזה שפתח את העונה, היו כמה קטעים ממש מגוחכים שלא באמת תרמו לאיכות של הפרק. בכל מקרה מעניין אותי מה וייל נותנת לקווין לשתות, כדי שהוא לא ירגיש כמה הגידול שלו גדל. והעלילה עם הקליפר מון בסופו של הפרק הרגישה בעיקר מיותרת. חבל. ציון:. 6.

"שקרים קטנים גדולים" - הפרק שסיים את המיני סדרה הזאת היה פרק טוב בסה"כ. האם הופתעתי מהגילויים? האמת היא שבעיקר הופתעתי מכישרון השירה של צוות השחקנים בפרק.
אה, רגע...אלו לא באמת היו הם ששרו.| שפם| הגילוי על הביריון של אמאבלה לא הפתיע. כבר חשדתי בתאומים מסביבות הפרק השלישי. אולי הופתעתי שהיה מדובר רק באחד מהם. זהות המת קצת איכזבה. חשבתי שזאת תהיה אחת מ- 4 הנשים והאמת היא שבאיזה אופן זה היה יותר...מתאים, אם זאת הייתה אחת מהן. האם הופתעתי מזהות המת? האמת שבפורומים אחרים האפשרות הזאת כבר הועלתה לפני 2 פרקים על ידי מגיבים, ככה שאולי זה קצת הרס. עוד אפשרות שעלתה הייתה העובדה שפרי הוא אבא של זיגי, ותנחשו מה? זה התגלה כנכון. והתגלית הזאת לטעמי, קצת הרסה את הפרק כי...זה פשוט יותר מדי...נוח. בכל מקרה היה פרק סיום מוצלח בסה"כ. ציון: 8.