אריות לבד ומקביל.
"ביחד לבד" - הפרק הראה שיפור קל מהפיילוט, אבל בסופו של דבר לא הצליח לגרום לעניין שלי בסדרה להשתפר. הדמות של אסתר הייתה פחות מעצבנת ובנג'י המשיך להיות מאוד פרווה. ההומור השטותי ממשיך לא לדבר אלי, אבל פה ושם הצליח גם הפעם להוציא ממני פרץ צחוק, אבל בסופו של דבר אחרי שהפרק הסתיים ועברו כמה דקות, כבר התחלתי לשכוח מה היה בפרק, וזה תמיד לא סימן טוב. החלטתי שאוותר על המשך העונה. ציון: 6.

"מקביל" - אני מנסה להבין מה קורה בסדרה ולאן הם הולכים, אם בכלל יש להם תכנית. נראה שכל פרק הם מכניסים עוד ועוד שאלות ותעלומות ולא טורחים לספק תשובות או הסברים לדברים שהם פתחו בעבר. בכנות נראה לי שאולי אעדיף להקליט את יתר פרקי העונה ולראות אותם ברצף כשהסדרה תסתיים במקום לעקוב אחריה משבוע לשבוע, כי בינתיים נראה שכלום לא ממש קורה, ואם כבר קורה משהו או נפתר משהו זה רק פותח עוד שאלות. חוץ מזה אני לא יודע מה לחשוב על הגילוי לגבי אמילי מעולם המקור. לא רק שהיא הייתה מרגלת היא גם הייתה בוגדת... וואו הם כנראה ממש לא אוהבים את הדמות של הווארד מעולם המקור, או שבסדרה פשוט לא אוהבים דמויות... שלא מסתירות סודות או שהן "טובות מדי." ציון: 6.

"אריות הים" - בכנות היה פרק לא משהו. אפילו משעמם לעיתים. העלילה עצמה עם כל המשימה של הצוות הייתה לא מעניינת במיוחד. לא היה בה ממש מתח, לטעמי, הקצב של הפרק היה מאוד... meh. כרגיל לא הייתה שום בניית דמויות וגם הדיאלוגים היו לא משהו. בכלל כל הקטע עם ארגזי הבירות התחיל להיות מעיק, אחרי 4 או 5 פעמים. אחרי 10 פעמים זה בעיקר התחיל לעלות על העצבים. בקיצור- פרק לא משהו. ציון: 5.