אפריקה.... אמאל'ה
יש אצלנו אבולה

לילית462

New member
אפריקה.... אמאל'ה ../images/Emo5.gif יש אצלנו אבולה

יש באוגנדה התפרצות של אבולה... אמאל'ה כבר אמרתי ? זה התחיל במערב המדינה (רחוק מאיתנו) והתחיל להתפשט, ממחוז אחד זה עבר לאחרים וכרגע יש מוקדים בכל רחבי המדינה. בעיר הבירה (בה אנחנו גרים) אין בדיוק, אבל הביאו לכאן כמה חולים לטיפול בבית החולים, כך שיש סיכון להתפרצות גם כאן. אנחנו מתוסכלים, לא מקבלים מידע אמין בחדשות משרד החוץ הישראלי והשגרירות נראים חסרי אונים לא פחות מאיתנו ואנחנו מתלבטים אם לעלות על מטוס ולעוף מפה, או להרגיע, לחכות ולראות איך הדברים מתפתחים בינתים הילדות לא הולכות לגן... ואני מטפסת על הקירות

מקווה לטוב

איזה באסה, ממש מלחיץ! יש בנתיים משהו חדש? מה היקף המגיפה בנתיים? אני כנראה די בורה בעניין אבל לפי מה שהבנתי האבולה עוברת דרך דם בפרט ונוזלי גוף בכלל - אם זה כך משהו זה כל כך מפחיד - הרי אפשר להישמר מהידבקות (להבדיל כמו מאיידס)?! מקווה שהכל יחלוף כלא היה - תעדכנו ומחזקת ומעודדת אתכם

אוייי נורא מפחיד...

קראתי קצת ברשת על המחלה והאמת שזה נשמע מפחיד... כולי תקווה שיהיה בסדר ושההיסטריה תחלוף. מבינה את רמת החרדה שלך ושולחת המון כוחות
תעדכני אותנו. דואגים פה!

היו חזקים

הי, ליבי איתכם. מקווה שאתם חזקים ואופטימיים - אני מבינה גם מבעלי שההרגשה והאוירה די מלחיצה - ממש לא נעים. מחכים לכל סוג של מידע (כמובן שבתקווה שיהיה רק חיובי)

לילית462

New member
עדכונים משדה הקרב

א - אנחנו בסדר ב- אנחנו משתדלים לצאת מהלחץ ולהכנס לפרופורציות ג - אמאל'אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

את כזו מותק../images/Emo25.gif

וואלה ואני חשבתי להגיע לביקור קצר באוגנדה בקרוב.... דוחה את הרעיון על הסף
יאללה שיגמר כבר
המון כוחות ומחשבות חיוביות

לילית462

New member
אנחנו בסדר, תודה, הלחץ ירד - צפירת הרגעה

ארגון הבריאות העולמי נכנס לתמונה, הביא לכאן מעבדה משוכללת והתחיל להכניס את הענינים לפרופורציה. מסתבר שמתוך 500 איש ב 10 מחוזות שנחשדו כחולים, יש כ 100 חולים והם כולם במחוז אחד. כך שבעצם המגפה לא מתפשטת. חוצמזה שיעור התמותה יורד ואנשים מתחילים להחלים מהמחלה כך שזה גם מעודד. יצאנו מהלחץ !

למעלה