אפריקה מחזיקה בהפסד מישהו יכול לכתוב מה יהיה?
V Vegi Butcher New member 18/1/14 #2 היא תתממש בתקופה הקרובה עד לאיזור 700 קחי בחשבון שקריאה בכוכבים לא תמיד מדיוקת אני אישית מחזיק אותה בשורט מיום חמישי בהסתמך על קריאת הכוכבים הנוכחית
היא תתממש בתקופה הקרובה עד לאיזור 700 קחי בחשבון שקריאה בכוכבים לא תמיד מדיוקת אני אישית מחזיק אותה בשורט מיום חמישי בהסתמך על קריאת הכוכבים הנוכחית
U ur63 New member 19/1/14 #3 אם אתה יודע לקרוא בכוכבים זה יתרון גדול מאד על פני כל מיני קווים,רק תשתמש בקווים כאליבי שבמידה טעית תוכל להאשים את הקווים. עוד דבר,שקוראים בכוכבים עדיף כוכבים גדולים כי הקטנים נאכלים ע'י גדולים.
אם אתה יודע לקרוא בכוכבים זה יתרון גדול מאד על פני כל מיני קווים,רק תשתמש בקווים כאליבי שבמידה טעית תוכל להאשים את הקווים. עוד דבר,שקוראים בכוכבים עדיף כוכבים גדולים כי הקטנים נאכלים ע'י גדולים.
V Vegi Butcher New member 19/1/14 #4 צודק. תמיד צריך אליבי. רק גילוי נאות אני קורא בכוכבים רק כשאני צריך לדעת במדיוק לאן המנייה תגיע, כמו בשאלה הנוכחית בניתוח רגיל של מנייה אני נעזר בקווים ומתנדים ובקריאת העסקאות (יותר מוחשי מכוכבים) לעניינו, מצורף קובץ עם קצת קווים
צודק. תמיד צריך אליבי. רק גילוי נאות אני קורא בכוכבים רק כשאני צריך לדעת במדיוק לאן המנייה תגיע, כמו בשאלה הנוכחית בניתוח רגיל של מנייה אני נעזר בקווים ומתנדים ובקריאת העסקאות (יותר מוחשי מכוכבים) לעניינו, מצורף קובץ עם קצת קווים