אפרנטיס 7 - נחשו מי חוזרת?

Woogyman

New member
אפרנטיס 7 - נחשו מי חוזרת? ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

קבלו את רשימת ה"מפורסמים" שישתתפו בעונה הבאה של האפרנטיס ויתחרו על מימונו של טראמפ לפרוייקט צדקה שהם יארגנו: Supermodel Carol Alt; actor Stephen Baldwin; wrestler John Cena; actress Marilu Henner; professional boxer Lennox Lewis; mixed martial arts fighter Tito Ortiz; former The Sopranos actor Vincent Pastore; former KISS frontman Gene Simmons; ו... and The Apprentice first-season contestant Omarosa Manigault-Stallworth. לא יודע מי החליט שאומורוסה מפורסמת, אבל למי אכפת?? חבל שלא עשו מזה עונת אולסטארס וזהו, אבל בכל מקרה אני שמח לראות אותה שוב. שנאתי אותה למוות, אבל לפחות היא תדאג שלא יהיה משעמם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי עונת הסלב הזו היא הוכחה שהסדרה הזו כבר גמורה ולא מעניינת המון זמן. היא הפכה מסדרת ריאליטי לגיטימית לעוד משהו בסגנון סוריל-לייף/הצילו אני סלב תוציאו אותי מכאן. ודווקא ואולי בעיקר בגלל זה יש איזה סיכוי קטן שאני אנסה לראות לפחות את הפרק הראשון כי טיטו אורטיז מלך העולם וג'ין סימונס הוא פריק שואו לפחות כמו סטיבן בולדווין בדרגות שונות של השפעת סמים קשה. עונת אולסטאר בפורמט של אפרנטיס פשוט לא תעבוד. כאשר מי שקובע מי יודח זה טראמפ ומלקקי הפנחה שלו - אין שום טעם לעשות עונת אולסטאר. הגורל במשחק הוא כמעט לא נמצא בידיים של המתמודדים והכל שרירותי כמעט כאשר טראמפ משכנע את עצמו בהרבה אהבה עצמית למה הוא מדיח כל פעם מתמודד רנדומלי אחר.

Ogakor

New member
אם הם באמת רוצים לעשות משו מעניין

שיביאו את ג'ניפר (הרנר-אפ) מעונה 2.

Woogyman

New member
היא הייתה מלכה. ../images/Emo110.gif

בשביל זה צריך אולסטארס. למי אכפת אם טראמפ בוחר או לא ואת מי הוא בוחר, העיקר לראות שוב את כולם יחד.

למעלה