אפרת/איריס יקירתי

שרי42

New member
אפרת/איריס יקירתי

השטיח האדום כבר נפרש, בית הקפה נקי ומצוחצח, פרחים על השולחנות, נרות לאוירה, אפילו אגוז הכין עבורך עוגת אגוזים בנוסף לכל הכבודה הרגילה, כוס הפרנצ` וניל מחכה רק לך והשרביט ממתין בכניסה. לומר את האמת...נהנתי מכל רגע ואני רוצה לנצל את הברכה הזו להודות לכל האנשים המוכשרים שעזרו לי. תודה! תודה! תודה! בחיי שהתגעגתי...יאללה ..למה את מחכה...איפה הסיפורים?

מצטרפת לברכת ברוכה הבאה

שמחה בחזרתך. ושרי החמודה אכן שמרה לך על הקפה, כחברה נאמנה. ובודאי תמשיך להושיט כאן יד לעזרה. אחרת, אוי ואבוי לה.

חן.

New member
שלום אפרת

אני בחרוזים לא כל כך תזקה, לכן אסתפק בפרוזה, ברוכה השבה... :)

הקשתית*

New member
ברוכה הבאה....פשושה B-)

איריס יקירה...מאוד התגעגענו וחסרת לנו וכבר את בורחת...? חוץ מזה,שהיה ממש כייף עם שרי ועל כך אין ויכוח... כל סופשבוע שתפה אותנו בחוויותיה עם השכנים...ובכלל רק חסרות לי העוגות שלה...הקמצנית הורידה אותן מהתפריט... אז יאלה בואו נארגן מפגש השבוע... ומתה להתראות...נשיקות צרי קשר...השארתי לך הודעה בפלאפון...

שרי42

New member
יווווווו איזה קוטרית....

אני לא הפסקתי לאפות...זאת את שישנה כל היום :)))) וחוצמזה...מה השארת לאיריס הודעה בפלאפון? את לא יודעת שהיא השאירה אותו במטוס בלונדון? וכשכבר החזירו לה ...זה חזר בלי בטריה חחחחחחחחח, נו....אז עכשיו אנחנו במסע חיפושים של דוכן אורנג`

הקשתית*

New member
אני מוכנה לסלוח לך... ;-)

בתנאי...שתאפי עוגה השבוע ונעשה מפגש מחודש לכבוד החזרה של איריס.... אוהבת אותכן B-)

שרי42

New member
במילים אחרות.....

אני צריכה לקנות הרבה קוקוס בשביל העוגת מוס חחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
חחחח - תמשיכו בנות זה מותח...:)

שאני אבין - אפשר לנסות להשחיל רבע מילה???

למעלה