אפרת גוש מאחרת את שלומי שבן בזאפה

Anabol

New member
אפרת גוש מאחרת את שלומי שבן בזאפה

אני ינצל את ההודעה הזאת להגיד קודם כל שלום, ושנאי שמח להיות פה, זה נראה אחלה פורום. יום אחרי שראיתי את שלומי בבאר שבע הלכתי להופעה של אפרת גוש בזאפה (אני לא איזה גרופי, ככה יצא
). בגלל חוסר מקום יצא שישבתי בשולחן הכי קרוב לבמה (אתם תראו את זה בתמונות), בדיעבד, אני ממש שמח שזה היה ככה. אפרת התחילה קצת חלש עם השירים הפחות טובים שלה, לדעתי, אבל לאט לאט היא והקהל נכנסו לזה ונהיה חזק ביותר. אפרת מאוד מיוחדת, אפילו קצת מוזרה, אבל בהופעה זה מדהים. בערך באמצע שלומי נכנס והם התחילו בדואט של "קרב איגרוף". שלומי לא זכר את המילים בכלל (רואים באחת התמונות שהוא מסתכל על מילים שמודבקות על אחת הבוקסות) ובאופן כללי הופיע די גרוע בעמידה. שיר אחרי הוא התיישב על הפסנתר וזרם הרבה הרבה יותר טוב. הם עשו את "מודה אני" של אפרת/מאיר אריאל והיה מצוין, כל הקהל שר בלחש, אחר כך הם המשיכו ל"עברנו לצפון" שהיה מעולה ועוד שיר שלשלומי שכחתי. שלומי ירד ואחרי איזה כמה שירים גם אפרת. שניהם חזרו להדרן ועשו עוד כמה שירים ביחד, עכשיו האווירההיתה כבר מאלפת ושנינו הוציאו את המקסימום אחד מהשני. זכור לטובה "דיאטה" בו שלומי שר את החלק של אפרת בלשון זכר (הגעגועים לאהוב, במקרה הזה אהובה וכו'). התאימה במיוחד השורה של "בכל זאת עברו, כמה? שבע שנים", כי כששלומי שר את זה יש לזה משמעות נוספת
. בכל מקרה, היה מצוין ואני ממליץ לכל אחד ללכת להופעה של אפרת, היא אנרגטית מיוחדת, אקסצנטרית ומלאת חיים.

Anabol

New member
2

שלומי ב"קרב איגרוף". הוא מסתכל על בוקסה שהיתה ממש ברגליים שלי ועל הצד שפונה לבמה היה מודבק דף עם המילים. אבל לא נורא הוא פיצה על זה אח"כ.

Anabol

New member
ועוד משהו, אם אפשר לבקש

אני מחפש שירים שהוקלטו של שלומי שהם לא משני הדיסקים, בטוח יש פה למישהו כאלה. אם כן, תשלחו לי מסר בבקשה,

animal bar

New member
וואי, איזה כיף! ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

תמונות יפות. :)

Anabol

New member
למרות שאפרת באמת איחרה

היא בעיקר אירחה* את שלומי שבן

sivanm82

New member
../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת, תודה על האינפורמציה