אפרת גוש צוללת בצוללת הצהובה- י-ם
באיחור קפוא הגענו לצוללת, שהתחילה את ההופעה בשעה דיי מדוייקת(שזה מאוד כיף, כי בדרך כלל בת"א צריך לחכות המון זמן). למרות שאפרת הייתה חולה, היא התנגדה לעצת הרופא לבטל את ההופעה, כי ידעה שאז זו תהיה ההופעה האחרונה, אז כל הכבוד
תמיד שאלו אותי למה אני הולכת להופעות ולא פשוט קונה את הדיסק, וזאת היתה ההוכחה, הביצועים היו יפים ואמיתיים יותר מהדיסק, נשמעו כמו "אפרת גוש", היו גם כמה שינויים בכמה שירים ואיך אפשר לשכוח את הריקודים שאי אפשר לשמוע על קובץ MP3. כמו כן, "מודה אני" נשמע סוףסוף עם מילים והיה מושלם ו-הרבה- יותר טוב מההקלטות. *חדש* הייתה פסנתרנית חדשה וחמודה, אך לא תקח את מקומו של דניאל קורן. למרות בקשות הקהל,ולמרות ניסיונויתה של אפרת, ג'ורג'יה לא היה, וזה מאוד חבל וזה המקל בגלגלים של ההופעה הזו, חבל שלא היו שירים ישנים וטובים, שתמיד מצליחים, וחבל(כמו "אם תלך מכאן"[שאני לא זוכרת שהיה, אבל אולי לא]"הרחוב הצר האהוב עליי מאוד ועוד). *פעם ראשונה אחרי חוק העישון שבאמת נהנתי ממועדון לא מסריח, אחלה חוק! בקיצור, המון הופעות הולכות לבוא בזמן הקרוב, כדאי לקפוץ על אחת ולהנות עד הסוף
כתבתכם הקפואה, שמפשירה בנתיים מקור י-ם. ^^תודה רבה על הכרטיס!^^ תמונות
באיחור קפוא הגענו לצוללת, שהתחילה את ההופעה בשעה דיי מדוייקת(שזה מאוד כיף, כי בדרך כלל בת"א צריך לחכות המון זמן). למרות שאפרת הייתה חולה, היא התנגדה לעצת הרופא לבטל את ההופעה, כי ידעה שאז זו תהיה ההופעה האחרונה, אז כל הכבוד