אפרת "האתרוג" - כדאי לקרוא

iltw77

New member
אפרת "האתרוג" - כדאי לקרוא

מה הייתם מצפים משגריר ? נאה, כריזמטי, מחשבה מהירה, לא פתי , ולא מתרגש ושלא יהיה לו קול מעצבן מלבד התכונה הראשונה של נאות, אפרת לא הוכיחה כלום שיטת האתרוג אצל אפרת אופנהיימר.. אפרת לא הוכיחה כלום במהלך התוכנית היא לא צלחה שום משימה ממשימות התוכנית סתם בכיינית ופתיינית (עבדו עליה באילת והיא בכתה כמו ילדה) לא הוכיחה עוצמה ומנהיגות (בסוף לא נקרא) בתוכנית. ומענייו שלא רק שמזלה שיחק לה, השופטים לא החמירו איתה טוב זה בטוח לא בגלל, שהשופטים שמאלניים, (רינה מצליח, נחמן שי וגיל) ולא בגלל שהיא שירתה בגל"צ אין לה ידע בגרוש, היא בטח קרובה של יריב אופנהיימר, היא בעד הערבים האנגלית שלה לא מי יודע מה היא שחצנית וללא מטען איפה היא ואיפה שוורץ ?

FrAnzY

New member
גם אני לא מתה עליה...

אבל היא הצליחה להוכיח את עצמה במשימות האחרונות. אולי היא קטנה, אולי היא בכיינית ואולי היא משחקת אותה מבינה, אבל יש לה את זה. האנגלית שלה טובה. אם משווים את האנגלית של נמרוד לשלה, אז לה יש אנגלית יותר טובה. למרות כל היתרונות שיש לה, לא הייתי רוצה שתהיה שגרירה. יש משהו במה שאתה אומר.

iltw77

New member
סליחה?! ראית איך הוא דיבר בסטנד אפ?

איזה כלי תותח

FrAnzY

New member
הוא ענק וזה ידוע.

אבל בכל מקרה, אין לו אנגלית כמו שיש לשוורץ.

לירווני

New member
אם לא היו את הכתוביות למטה,של מה

שהוא אמר,אני בספק אם מישהו היה מבין משהו.

justmelody

New member
מסכים,

היא מביאה רוח מאוד שמאלנית. לא חוכמה ללקק לכתבים זרים וע"י כך לזכות בחיבתם. לא חוכמה ללקק לקהל עויין ולהגיד: "אני לא מסכימה עם מה שישראל עושה, לי יש חברים פלשתינאים", וכו' וכו'. אסור לתת לה להיות שגרירה. א-ס-ו-ר.

trigotrigo

New member
ואני לתומי חשבתי

שזה כי יש לה רק פיטם אחד.. מסתבר שלא! היא דווקא מתמודדת איכותית, וחבל מאוד שבגלל גילה הצעיר לא זכתה להערכה ראויה

למעלה