אפרת תמזגי לי איזה כוס אני מת מעייפות

@poet

New member
אפרת תמזגי לי איזה כוס אני מת מעייפות

או אולי רק תשוש בכל מיקרה כוס קפה , ואיזה סיפור טוב לא יזיקו לי. אז החלטתי ללכת על זה בגלל שאף אחד לא מספר לי סיפורים , ודיי משעמם לי , החלטתי ! אני אגלוש לי בעולם הפנטזיות של פואט , (אח שכחתי מה יש בעולם הזה) אנשים אני מזכיר , לפואט יש דימיון בריא , בריא מאוד אז ככה: מה היה קורה אם הייתי זוכה בכמות ענקית של כסף אולי איזה כמה מיליונים , חשבתי על זה כמה טוב זה היה יכול להיות אם לפחות דאגה אחת לא תיהיה לי . כל היום לא לעשות כלום לסוע לטייל בעולם כמו שתמיד רציתי , לראות אנשים , לקנות דברים , אולי גם לעשות את מה שתמיד חשקתי מסא`ג בעירום מלא אצל איזה תילאנדית (המממ מותר לי להגיד דברים כאלה בפורום?) אח כסף כסף אח לישון לישון.... אח אני צריך קפה דחוף דחוף מת עליכם poet עייף וכותב

eliela

New member
פואט...

היי פואט פואט.... כל הדברים ניתנים למימוש טיפה להוריד את גז להנמיך מהירות אצלי הקפה מוכן רק תקרא לפני את ה``נסיך הקטן`` אם תגיד לי שתבוא ב-4 אתחיל להיות מאושר ב-3 ככל יהשעה תתקרב אהיה מאושר יותר אבל אם לא תגיד מתי אתה בא לא אדע מתי להתחיל להיות מאושר בקיצור... הקפה מוכן רק תגיד מתי אתה מגיע לגבי יתר באי החדר ההזמנה תהיה ליום אחר שפואט יבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלית

@poet

New member
אני בא ב 4 (-:

איזה באי החדר? אם אני בא אף אחד אחר לא בא ! אני לא אוהב שרואים אותי עושה מסאג בעירום מלא אנשים\ (חחחח) תודה וחן חן ביי

eliela

New member
יו! איזה בלאגן!

נדחפתי למכתב שהיה לאפרת!!!! כולי בוש פואט! לא היתה לי כוונה להדחף באמת סליחה ואפרת... סליחה מתוקה גלית

אפרת.א

New member
חחחחחח -גליתוש יקירה - תודה

סליחה את אומרת?? חחחחחחח - ואני דוקא חשבתי לומר לך תודה. ששששש בשקט בשקט שאף אחד לא ישמע (אני מה זה שמחה שהיית כאן במקומי - שהקפה היה מוכן והגעת אל פואט ממש בזמן) לצערי לשעה שעתים שלוש חחחחח וכן הלאה - גלשתי בעולם המציאות ואת יקירה - עשית כאן מצוה גדולה - הצלת נשמה עייפה:)) ולך פואט עייף שלי שמחה שבאת אל שלוחני. להתארח, לנוח ובכלל... יודע. נזכרתי שפעם - לפני כמעט שנה, הייתי נתקלת לעיתים קרובות בכתיבה מדהימה . איפה זה?? לאן נעלם הכותב?? (שומרת אצלי עותקים ששלחת לי כדי שאביע דעתי - זוכר?) לא פעם אמרתי לך יקירי (די, נו - יפעת - לא לדחוףףףףףף אז מה אם גם את רוצה נשיקה או חיבוק - קחי מספר ועמדי בתור) יא אללה, לא נותנים לדבר איתך שניה בשקט... אזזזזזזזז - - - - אשמח ביותר אם תחזור ותכתוב. לנו יהיה כל כך טוב - אם תכתוב, ולו קורטוב... אוהבת אותך הכי הכי - (עדיין מוכנה לאמץ:)) איריס גליתתתתתתת - תכיני עוד כוס קפה - הוא מתמוטטטטטט (אז מה מממממ......לא תזמינו אותי לבוא ב-4 ??:(

eliela

New member
פואט מה אתה אומר??

אני תומכת בדיעה של פואט הוא הציע מסאג` ערום... צריך להיות אהבל לא להסכים... אני רצה אני כבר מ-3 מחכה לך !!!!!

אפרת.א

New member
רגעעעעעעע

ואני כבר משתיים מכינה טרחתי כל כך ואת - ככה זהו - באה ופוףףףף בבת אחת?? לא מסכימה!! עירום לא עירום מסא`ג - יודעת מה ששששששש בואי , תתקרבי קרוב קרוב - שהוא לא ישמע.. (אולי...אולי מממממ.....את מסא`ג ואני - כוס קפה ועוגה:)

@poet

New member
יוווו רבים עלי (-8

כן כן כן כן כן חחחחחחחחחחח אוקי אוקי יש מספיק פואט לכולם ! :))))))))

למעלה