אפרת,

ariegur

New member
אפרת,

לבקשתך, הריני מוסיף מילה או שתיים , אם כי קיצרתי ב``נושא`` אז איני יודע אם זה נחשב. קצת קשה לי ``להתפלסף`` כשאיני מכיר פה אף אחד, ויש גם פורום אחד (40+) שהבאתי שם לכולם את הקריזה - אז אני צריך לנקוט משנה זהירות. על מה מדברים על כוס קפה? כל נושא שלא תחשבי עליו קיים עבורו פורום מיוחד. אני יכול רק לחשוב על מה לא לדבר פה, לא פוליטיקה, לא אהבה, לא נושאים הקשורים בגיל, לא רוחניות, לא עבודה, לא נושאים משפטיים ולא ולא ולא.... אז כחדש פה, אני שומר לעצמי את זכות התגובה בלבד (המוקניית לי על פי כל חוק) ונחכה ונראה. (בינתיים - מגיעה לי עוד כוס קפה - ושיהיה עם עוגה) אריה

אפרת.א

New member
נחשב....בטח נחשב....

דיברנו על תוכן - לא על נושא, על כן - נחשב! לא צריך להכיר כדי ``להתפלסף`` (הפלספנים הגדולים ביותר עשו זאת מבלי להכיר את בני שיחם) למה קריזה? - כאן , עדיין לא קם/ה האיש/ה שהצליח/ה.... מן הסתם על כוס קפה מדברים על כל נושא שבעולם...על מה אתה מדבר,למשל, כשאתה עם חברים על כוס קפה? (או במקרה שלך עד כמה שזכור לי - ארל גריי?) ואז מה אם קיים פורום על כל נושא שבעולם? הפורום שלנו מאגד בתוכו בדיוק את זה! את כל הפורומים שבעולם....אבל בנחת. מבלי לבחוש בקלחת האחד לשני. רק בכיף - על כוס קפה, תה, קפוצינו וכו`. אכן - על פי חוק מוקנית לך זכות השתיקה - התגובה , כל העולה על רוחך בצורה מתורבתת (שגם על זה מן הסתם יהיה מה לומר..כלומר - להתפלסף , אם נרצה..) אזזזזז........על מה מדברים ``על כוס קפה,??? - ספר לי אתה - אשמח לשמוע. פרנ`צ וניל (הטעם האהוב עלי...) הולך? עוגת אגוזים מוצלחת ביותר! (על העוגה הזו ``יושבים`` המון זמן - אפשר לדבר שעותתתתתתת מבלי להתעייף) איריס

מצטערת שאני מתפרצת אבל....

די בלהעיף מבט בכל ההודעות בדפים הקודמים ולדעת על מה אנחנו משוחחים....ותמיד על כוס קפה ועוגה גם אם הם וירטואליים...האמן לי יש להם טעם מצויין...אבל החברותא...זה כל הענין

אפרת.א

New member
נננששששמממהההההההה....

איך לא תתפרצי איך? (הגזמת ממוש - אמרת מוקדם, אבל כל כך מוקדם?!?) מתוקה שלי שיהיה לך אחלה יום ושיעבור בהצלחהההההההה! והוא אשר אמרת: ``החברותא``....:)) רגע....מה פתאום וירטואליים? מה לא ידעת ש... אופס......................שוב הרסתי? ממממווווואאאאאההההההה

למעלה