על שק איגרוף אפשר להתאמן על הג'אב, קרוס, הוק ועוד כמה מכות. אך את מכת האפר-קט אי אפשר לתת בשלמותה על השק. חבר שלי אמר לי שמוכרים היום שקי איגרוף מיוחדים לאפרקט למישהו יש תמונה? משהו? מחיר? תודה מראש.
לרוב מכניסים אותו לא בשק אלא כך שהיד עולה ומגיעה למצב שמקביל לשק, המכה לא נוגעת בשק. לגבי שקי איגרוף עם אפשרות לאפרקט, לא שמעתי על זה וזה גם לא נשמע לי הגיוני. מה שכן ראיתי זה כרית אימון, שמחברים לקיר, ויש בה צורה של "ך" שניתן להכניס אפרקטים. יש כזה במכון מירון אצל ארז לוקוב
העליון לצורך האפר קט. הכרית מיועדת לתלייה על הקיר, ותהייה בדו קרב בסוף יוני. אבל קח רעיון חינם. לך למתקן פנצ'רים, כך צמיג דפוק שיעלה בקושי על השק, מקם אותו למעלה, אחלה דבר לאפר קט. מקווה שעזרתי.
אתה יכול לקנות שק רגיל ולהתאים לו פנימית של רכב,ולהלביש את זה עליו בגובה הרצוי,וקיבלת שק עם אופציה ל-אפרקט.בנוסף,אתה יכול להשתמש בכדור תיזמון (TIMING BALL) לכל חבטות הידיים. שלך בפורום, אורי צבי,
שמע, זה רעיון טוב, חשבתי עליו... אבל יש בעיה אחת יעקב, אין לי בית חרושת לייצור שקים בבית. אם יש לי שק איגרוף אז זה רק אחד, וטוב. חבל "לבזבז" אותו על תלייה הפוכה 'רק' בשביל מכה אחת. או שאני אשתמש בעצה של אורי ודו-קרב. או שפשוט אקנה עוד כמה חודשים מהחנות של דו-קרב את השק המיוחד. אם יש עוד הצעות, אז בכיף