אפשרויות עבודה כבן זוג של סטודנט

hataie

New member
אפשרויות עבודה כבן זוג של סטודנט

שלום, בן זוגי ואני הגשנו בקשה ל-PR במסלול ה-SW. במקביל נרשמתי ללימודי דיפלומה של שנתיים באיזור אוטווה. בן הזוג שלי הוא מהנדס תוכנה (בוגר טכניון) עם נסיון עבודה של 4 שנים בערך. לפי מיטב הבנתי, בן זוג של סטודנט מקבל אישור עבודה למשרה מלאה. האם יש לו סיכוי למצוא עבודה בתחום למרות שהוא עדיין לא קיבל PR? כמו כן, יש למשהו מושג מה מצב ההיי-טק באוטווה ואיך החיים שם? אם יש למשהו נסיון עם מצב דומה אני אשמח לכל עצה שתוכלו לתת לי (כמו גם, האם העובדה שיש בקשת PR ברקע לא יוצרת בעיה בפני פקיד ההגירה כשבאים לקבל ויזת סטודנט?). תודה

אין קשר בין ה PR לסיכויי מציאת העבודה

בתחום הזה. ברגע שיש רישיון עבודה לתקופה ארוכה זה מספיק. הוא לא יתקשה למצוא עבודה בתחום. קנדה מאד שמחה כשאנשים באים ללמוד כאן, זה מעיד על כוונות רציניות, והכנה טובה לקראת ה PR לא תהיה לך שום בעיה לקבל את ויזת הסטודנט בסמוך למןעד תחילת הלימודים במוסד ההדכלה שאליו התקבלת יותר מזה אם בן הזוג, יקבל ממעסיקו מכתב שבו כתוב שהמעסיק ישמח להעסיקו בחוזה שאינו מוגבל בזמן, יסתיים תהליך ה PR שלכם בתוך חודשים ספורים. זימון לרופא יצא תוך ימים מיום קבלת מכתב המעסיק בגרירות בתל אביב. כיון שלבעלי הצעת עבודה קבועה יש עיבוד מועדף לתיק ההגירה.

למעלה