אפשרות דחיית גיוס =

Amylover1

New member
אפשרות דחיית גיוס =

שלום לכולם ותודה על זה שאתם פה , באמת עוזר .. 3>

התקבלתי למשלחת בחו''ל , וניסחתי מכתב בקשה מאוד יפה בשביל דחיית הגיוס כי זה נופל בדיוק על המשלחת.. הבעיה זה שהצבא פשוט לא מקבל אף אחד מהפקסים שלי ולכן הועברתי לנציגה שמטפלת בעניין , אבל הבעיה זה שהיא רשמה במילים שלה את הבקשה שלי למרות שביקשתי ממנה לצרף את המסמכים הרשמיים מהמשלחת כדי להגדיל את סיכויי בדחיית מועד הגיוס .

השאלה שלי היא : - מה הסיכויים שידחו לי את תאריך הגיוס , שהוא תאריך הגיוס הראשוני שלי , 14.7 , מפאת קבלה למשלחת בחו''ל ? המשלחת היא בנושא נגד גזענות ואלימות , ופירטתי שאני הנציגה היחידה מישראל שרוצה להציג אותה בפן חיובי בעולם.
ושאני נושאת נאום מול חברי המשלחת ..
אז.. מה הסיכויים ?

Double Oxygen

New member
דחיית גיוס

להגיד לך את האמת? לצבא לא באמת אכפת מהתוכניות שלך. יש לך חובה ואת תצטרכי למלא אותה. מכיוון שעכשיו את נמצאת בתקופה שהיא יחסית קרובה לגיוס אני ממליצה לך להיות עם היד על הדופק וללחוץ בעניין הזה. סביר להניח שימשיכו לדחות אותך ולכן כדאי באמת לצרף כל מסמך רלוונטי שיש בעניין ואם אפשר גם לערב גורם מוסמך יותר. בעוד כחודשיים את עתידה לקבל את השיבוץ שלך ואיתו גם את תאריך הגיוס העדכני שלך. ייתכן שהתאריך ינוע בין יולי לספטמבר ואולי פה הבעיה שלך תיפתר.

Amylover1

New member
ובמקרה למשל שאני בחייל כללי ? --->

עדיין מועד הגיוס ישתנה ? גם אם אני בחיל כללי .?

Double Oxygen

New member
תגובה

נכון,התאריך ישתנה בהתאם לשיבוץ. לאחר השיבוץ תהיי משיוכת לחיל מסוים.

only12

New member
לא לסמוך על אף אחד

להגיע ללשכת הגיוס הקרובה, לדרוש להיכנס, לדבר שם עם מדור תנועה ולהראות את הטפסים עד שתצליחי להגיע לקצין אחראי.
ל-א לצאת מהלשכה בלי צו גיוס לתאריך אחר.
תשרייני לזה כמה שעות טובות ואל תצאי משם עם הבטחות.

למעלה