אפשרות הגירה לקנדה

• פותח הנושא nm27
  • פורסם בתאריך

nm27

New member
אפשרות הגירה לקנדה

אני בעלת תואר שני במשפטים ובעלי דוקטורנט במתמטיקה (יש לנו תינוקת). אנחנו שוקלים להגר לקנדה ולמרות שיש כמה מסלולי הגירה(עבודה, מחוז וכו') אנו שוקלים לאמץ את המסלול האקדמי, כלומר הוא יתקבל ללימודים באוניברסיטה ואז נצטרף אליו. האם זו דרך טובה להגר? האם אפשר לחיות כך בנוחות? אשמח לקבל כל מידע רלוונטי נוסף בנושא.

amirshuval

New member
כנס אני אראה לך שכן

ויזת הסטודנט של בן זוג אחד מאפשרת לשני להוציא רישיון עבודה פתוח,שניהם תחת הסטטוס הזה בקנדה 3-4 שנים,ושים לב מר פורסט פתאום יש להם נקודות ADAPTABILTY שכנראה לא היו להם מקודם,והם בעמדה מצוינת להגשת בקשה לאשרת תושבות קבע. לכלכת על הידע והכישורים שלי --תראה קצת CLASS

שים לב למה שהיא שאלה:

"יש כמה מסלולי הגירה... אנחנו שוקלים לאמץ את המסלול האקדמי". המסלול האקדמי (ויזת לימודים?) איננו מסלול להגירה. מסלול ההגירה הוא משהו שמעניק מעמד PR וגם אתה מבין (אני מקווה) שזה מה שהיא תצטרך לעשות בשביל להגר. כן, לימודים בקנדה מוסיפים ניקוד אבל הניקוד הזה נחשב רק במסלול הגירה אמיתי יוסיף לה נקודות גם ללמוד צרפתית בישראל, או לעבוד בקנדה באשרה כלשהי ובכ"ז אין מסלול כזה "מסלול לימודי השפה הצרפתית בישראל" או "מסלול הגירה CAREGIVER".

amirshuval

New member
שים לב רן פורסט

היא אמרה "למרות שיש " - אז התייחסתי לאפשרות של ריילוקשין עם סטטוס של תושב ארעי.כל מה שאמרת נכון וידוע לי. לקבוע את יחסי לשלטון החוק,ואת היכולת שלי להעניק סיוע מקצועי בתחום שלמדתי באופן מסודר,כשאתה בכלל לא מכיר אותי זה חצוף,גס,מחוספס,מיותר,לא מפרגן. אבל אני סולח לך:לפי מספר הנקודות מתחת לתמונה ברשיון הנהיגה הפרובינציאלי שלך לא חיית בקנדה מספיק זמן בשביל להתעדן. חג שמח

יש רופאים שהם סנדלרים

ומותר לך להגיד עליהם שהם לא יודעים מימינם או משמאלם. זה שעשית איזה קורס במשהו לא עושה אותך אלוהים, ולפי ההודעות שלך בנושא גם נראה שזה לא בדיוק עשה אותך מבין בנושא הזה. עידון זה לא משהו שלומדים עם הזמן. העידון שלי זה העידון הטבעי שיש לי מהמסורת האצילית של המשפחה שלי ושום ותק בקנדה לא יעשה אותי פחות גס, כמו שהותק שלך בקנדה לא השפיע בכהוא זה על הבורות שלך. או שאולי היית יותר מטומטם קודם?

bamba31

New member
יש כזה דבר מסלול אקדמאי

בחלק מהפרובינציות יש הגירה קלה ופשוטה אם מישהו מבני הזוג לומד בקנדה. כלומר... לומדים , מסיימים ללמוד, ואם מוצאים עבודה בתחום ניתן להגיש ישר בקשה להגירה ותוך כמה חודשים יש PR. נראה לי שזה אפילו נקרא הגירה על בסיס אקדמאי. יש את זה במניטובה, נובה סקוטיה ואולי בעוד מקומות שלא בדקתי.

זה קיים גם בפדראלי

לימודים בקנדה נותנים נקודות בפדראלי במסלול SW וכנראה גם בכמה פרובינציות. זה עדיין לא "מסלול" במובן שהשואל השיב עליו (ואפילו anirshuval הבין את זה בסוף)

למעלה