אפשרות הגירה מהירה לספר/ית מעצב/ת שיער

amirshuval

New member
אפשרות הגירה מהירה לספר/ית מעצב/ת שיער

אני אמשיך עוד מספר ימים לדחוף את ההודעה הזאת כי מדובר ב AEO או LMO ודאי למועמד/ת שיימצאו מתאימים,וכמו שרב המשתתפים הותיקים בפורום יודעים,מדובר בPR תוך 3-4 חודשים במקום 3-4 שנים. אמיר

מילי 29

New member
אמיר,האם תוכן ההודעה שלך תקיפה על

אחת ההצעות האחרות שמפרסם המשרד "שביט & קנטור? פקידת קבלה לדוגמה? אם נמצאתי מתאימה, כמובן.... תודה.

amirshuval

New member
פקידת קבלה זה במסלול פרובינציאלי

זה לא נחשב SKILLED JOB מבחינת הNOC ולכן כמובן לא מאפשר הגירה במסלול עובד מיומן פדראלי.אני עדין מציע שתשלחי את קורות החיים שלך,במידה ואת מוכנה לעבוד תקופה קצרה כפקידת קבלה ולהשיג כך את הPR.

מילי 29

New member
האם כל אחד שמעוניין להיות פקיד קבלה יוכל

למצא לו מעסיק קנדי? בלי קשר להשכלה? איך הקהילה היהודית בפרובינציה נכנסת לתמונה במקרה שלי? במקרה... יש לי תואר ראשון מאוניברסיטה בארה"ב בניהול בתי מלון וניסיון עבודה במקצועות המלון, האם זה יעזור למעסיק לרצות אותי? ונניח שמצאתי מעסיק, כמה זמן אחרי תחילת העבודה אני יכולה להגיש טפסים לבקשה ל PR?

amirshuval

New member
רקע במלונאות בוודאי יעזור

לא כל אחד יוכל למצוא מעסיק ולהגר במסלול פרובינציאלי.יש גם לתכניות האלה דרישות מוגדרות כמו למסלולים אחרים.אין קשר למסלולים קהילתיים. לרב תצטרכי לעבוד 6-9 חודשים לפני שתהיי זכאית לPR.

dannyk27

New member
תכנית פרובינציאלית עם תמיכת הקהילה היהודית

יש רק למניטובה, וכאן לא תצטרכי הצעת עבודה אלא לפנות לפי הנוהל לקהילה (יש פירוט בקישורים ובאתר הקהילה). על פי נתונייך ולפי הכרות עם כמה אנשים במקצוע יש לך סיכויי די גדול שכן זהו מקצוע מבוקש כאן.

מילי 29

New member
אני תמיד שמחה לקבל חדשות טובות ובעניין

הפנייה לקהילה... פניתי אליהם באוקטובר 2007 כשהייתי "בחיתוליי" בפורום הזה. מאז לא שמעתי מהם. אני חייבת לציין שאז לא שלחתי קו"ח אלא מכתב הקדמה קליל ועוד לא הייתי נשואה עם ילד (הספקתי המון בתקופה הזו :) בקיצור, הרבה מים זרמו בנהר ואני מעוניינת להתקשר לדליה המפורסמת. תוכל להזכיר לי בבקשה היכן אני מוצאת את הטלפון הישיר אליה? אני במקביל בודקת שוב לפי המלצתך בקישורים ובאתר הקהילה. תודה

dannyk27

New member
היתתי שוב שולח לה מייל עם כל הפרטים

הנחוצים תוך ציון תאריך הפניה הקודמת וממתין מעט לתשובה. בכל מקרה באתר הקהילה יש שם קישור ל staff אבל לרוב הם לא עונים לטלפונים האלו ורוב ההתקשרות נעשת דרך המייל. בהצלחה,

מילי 29

New member
האם במסלול זה מספיק שאחד מבני זוג יעמוד

בקריטריונים של הקהילה או ששנינו צריכים? ואני מתכוונת רק לסעיף בגרות מלאה/ 13 שנות לימוד? כי לי יש תואר ראשון ולבעלי 12 שנות לימוד בלבד עם הרבה נסיון עבודה.

dannyk27

New member
רשמית, רק אחד

הקריטריונים דומים מאוד לתכנית הפדרלית, כאשר הקהילה כגוף אשר נותן רשמית את מכתב התמיכה, רשאי להוסיף קריטריונים משלו כגון ששני בני הזוג יהיו יהודיים וגם שרמת האנגלית של המגיש הראשי לפחות בחלק הדיבור יהיה שווה לציון 7 של ה IELTS. כמובן שככל שהכשרת שני בני הזוג (ולאו דוקא ההשכלה הפורמלית) תיהיה גבוהה יותר כך יגדל הסיכוי (בין היתר) להצלחת התהליך בכלל ולטיפול מהיר.

מילי 29

New member
מצויין. אתמול שלחתי לדליה מכתב שני מקווה

שהפעם התגובה לו תהייה מהירה יותר.

למעלה