תעשו בבקשה אפשרות של מסך כהה באתר שלכם.
GoldenEyes Well-known member 19/9/20 #2 נכתב ע"י רמי אב: תעשו בבקשה אפשרות של מסך כהה באתר שלכם. לחץ כדי להרחיב... הפעל את תפריט הנגישות ושנה את הניגודיות של המסך
נכתב ע"י רמי אב: תעשו בבקשה אפשרות של מסך כהה באתר שלכם. לחץ כדי להרחיב... הפעל את תפריט הנגישות ושנה את הניגודיות של המסך
R rothaim Well-known member 20/9/20 #4 בתחתית הדף, בצידו הימני, תראה עיגול כתום שבתוכו אדם יושב, זה תפריט הנגישות, תעשה עליו DOUBLE CLICK, ויפתח לך מסך תפריטים כמו ש-GOLDENEYES תאר
בתחתית הדף, בצידו הימני, תראה עיגול כתום שבתוכו אדם יושב, זה תפריט הנגישות, תעשה עליו DOUBLE CLICK, ויפתח לך מסך תפריטים כמו ש-GOLDENEYES תאר
ר רמי אב New member 27/9/20 #5 נכתב ע"י rothaim: בתחתית הדף, בצידו הימני, תראה עיגול כתום שבתוכו אדם יושב, זה תפריט הנגישות, תעשה עליו DOUBLE CLICK, ויפתח לך מסך תפריטים כמו ש-GOLDENEYES תאר לחץ כדי להרחיב... אני לא מוצא את זה
נכתב ע"י rothaim: בתחתית הדף, בצידו הימני, תראה עיגול כתום שבתוכו אדם יושב, זה תפריט הנגישות, תעשה עליו DOUBLE CLICK, ויפתח לך מסך תפריטים כמו ש-GOLDENEYES תאר לחץ כדי להרחיב... אני לא מוצא את זה
GoldenEyes Well-known member 27/9/20 #6 נכתב ע"י רמי אב: אני לא מוצא את זה צפה בקובץ המצורף 4265 לחץ כדי להרחיב... אני רואה שיש לך חוסמים כמו אד בלוק ויו מבלוק תנטרל אותם ותפעיל את תפוז , אמור להופיע לך בצד ימין למטה בדף של תפוז עיגול כתום עם תמונה של איש בכסא גלגלים
נכתב ע"י רמי אב: אני לא מוצא את זה צפה בקובץ המצורף 4265 לחץ כדי להרחיב... אני רואה שיש לך חוסמים כמו אד בלוק ויו מבלוק תנטרל אותם ותפעיל את תפוז , אמור להופיע לך בצד ימין למטה בדף של תפוז עיגול כתום עם תמונה של איש בכסא גלגלים
em28 Well-known member 27/9/20 #7 במקום לאפשר את הפרסומות של תפוז תוכל להתקין הרחבה כמו Dark Reader, תפוז מעולם לא נראה טוב יותר.