אפשרי להמליץ לכם על מארז של....?!

VAMPhantom

New member
אפשרי להמליץ לכם על מארז של....?!

"המכשפה מבלייר" בDVD..
המארז הנ"ל כולל: "המכשפה מבלייר 1" + "המכשפה מבלייר 2" (כאשר צד שני של השני הוא פסקול הסרט
בנוסף למארז, כוללים: 3 משחקי-ההמשך למחשב שיצאו בניחוח הפרויקט+ משהו מקסים ביותר....

VAMPhantom

New member
המשהו המקסים שבנוסף הוא:...../images/Emo6.gif

שרשרת מחוטים פשוטים עם טליון הסמל המסחרי של "הפרויקט"
אגב, מבטיח! אם וכאשר... יתבצע מפגש, אבוא עם השרשרת עלי!
טוב, חברי'ה, נראה שהבהלתי מספיק להיום, לא חושבים?!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif וואלה, באמת יש משחק../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני זוכרת שהיה לי חלום שאני בתוך משחק של "פרוייקט המכשפה מבלייר"...בררר

D i l D o

New member
וכמה יעלה לנו המותק הזה?

ומתי יהיה מפגש באמת??????????? יאללה כבר שבועות מדברים על זה, בואו נארגן משו רציני!

europe1990

New member
יאללללללה באמת בוא נארגן איזה מפגש

אבל חבר'ה -מה דעתכם להיפגש באיזור חיפה או הקריות?????????????????

europe1990

New member
אתה רואה-אני אישית לא יכול לבוא

לת"א כמו שאתה לא יכול לבוא לחיפה!!!

europe1990

New member
אבל יש לי רעיון ממש דפוק

אולי נעשה כמה מפגשים, אחד של אלה שגרים באיזור הצפון ואחד של אלה שגרים במרכז, דרום... נכון שכך אנחנו לא נכיר את כולם, אבל לפחות יהיה מפגש???!!! כלומר כול מיש גר בצפון יבוא למפגש שיהיה בצפון-וכך אותו דבר לגבי אלה שגרים במרכז דרום

xander55

New member
מה אמרתי, לעזאזל?! ../images/Emo129.gif

בואו נארגן פאקינג מפגש, עוד שבועיים יוצא הסרט, אני מקווה. עזבו את התאריך, בואו נקבע איפה, אני בעד ת"א-כפר סבא-רמת גן-רעננה. תתכבו את המקומות המועדפים עליכם ואז נעשה הצבעה ונחליט, אין סיכוי שכולם יאהבו את ההחלטה אבל זה מה יש.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

בכיף אני אבוא למפגש...
אבל רק באיזור ת"א, אני לא אסע 3 שעות באוטובוסים לחיפה...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי, קראתי הרבה, הגיע הזמן

להגיב- אז ככה, יהיה מאוד נחמד לערוך מפגש
ובמיוחד בהקרנה של פרדי וג'ייסון, אבל אני לא רוצה להישמע אגואיסטית או משהו אבל אני הקטנה מבין כולם, ולא בטוח שיכניסו אותי לסרט
, אבל איתי או בלעדיי, אתם יכולים בכיף לערוך מפגש ולצלם הרבה תמונות שאני אוכל לראות
נ.ב- יש סקר החדש, הצביעו והשפיעו

europe1990

New member
דבר ראשון -את תוכלי להכנס להקרנה

בגלל שאת באה הם מלווה-כלומר יש רבים מאיתנו פה בפורם מעל לגיל 18!! את תוכלי להכנס להקרנה איתנו. דבר שני-רציתי לדעת מה הדעה שלך בקשר לדילמה?? של המפגש!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אני מעדיפה כמובן את המרכז

אבל לא משנה מה אני חושבת, אלה מה חברי הפורום חושבים.. או קיי...מה ההתלבטויות

europe1990

New member
תראי חלק רחוק להם לבוא למרכז

ובדיוק להפך-לחלק רחוק להגיע לצפון!! אני חשבתי שאולי נעשה שני מפגשים(כמו שרשמתי כבר באחת ההודעות). מפגש אחד-יהיה רק לאלה שנמצאים באיזור הצפון-כמבון עם מישהו מאיזור הדרום-או כול איזור אחר, רוצה להצטרף-יכול בשמחה! המפגש השני-לאלה שגרים במרכז, בדרום -כנ"ל תראי אני אישית לא אסע שעתיים וחצי רק בשביל להגיע למרכז!! אני באמת רוצה לבוא-אבל לדעתי זה רעיון לא רע-מה אתם חושבים. ואני חושב שבכלל אין עירנות בקשר לנושא של המפגש!! כול מי שמוענין במפגש שירשום פה-ומאיזה איזה אתם!

למעלה