אפשרי לקבל ציון גבוה ?

realizer007

New member
אפשרי לקבל ציון גבוה ?

בדקתי לפי שיטות החישוב בסוף חוברת ההסבר, וכדי להגיע ל-700 אסור יותר מ-3 טעויות לפרק האם אני צודק ?

realizer007

New member
הכל טוב אבל כמותי ברחוב !!

שלום שוב, יש לי בעיה אני מסתדר עם מילולי ואנגלית אבל כשמגיעים לכמותי אני נלחץ ועושה 10 טעויות לפרק במקרה הטוב (ולא מספיק הכל) כשאני עושה בלי לחץ זמן אני עושה כ-2 טעויות לפרק אני יודע את החומר אבל הזמן מעיק... אנא עזרו !!!!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

לדעתי זה עניין של תרגול. אני נלחץ כאשר אני לא מרגיש שאני יודע מספיק כדי לעמוד בזמן שהוקצה לי. ע"י תרגול רב, תוכל להתאמן על לפתור את התרגילים גם בלחץ זמן, כי המהירות שתפתור את התרגילים תהיה גדולה יותר. אם אתה מרגיש שאתה ממש נלחץ, קח מספר שניות ותנשום, עצום את העיניים וחזור לתרגיל.. לי זה עוזר..

realizer007

New member
תודה, עוד משהו

כבר סיימתי לפתור את כל השיעורים מספר הקורס אז עלי פשוט לפתור עכשיו הרבה פרקים בכמותי מבחינות ?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

כן... כמה שיותר תרגול בנושאים חלשים, יותר טוב.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

קודם כל, זה אפשרי. ועדות לכך היא אנשים רבים שקיבלו מעל שבע מאות בפסיכומטרי. שיטת החישוב הזאת היא נכונה במקורב אך לא במאה אחוז. כמו כן ייתכן מאוד שבחלק הכמותי יהיה לך בממוצע טעות אחת לפרק בעוד המילולי יהיו כ 4 טעויות לפרק אך עדיין תעבור את השבע מאות.

realizer007

New member
מה כדאי לעשות בשבוע לפני הבחינה ?

לשבת בבית ולפתור 10 מבחנים ביום ??

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

לדעתי, חשוב בשבוע שלפני הבחינ הלפתור הרבה מבחנים, בלי הגזמה פראית כמובן... להשאיר מקום גם לדברים אחרים. ב24 שעות שלפני מבחן, לא משנה אם פסיכומטרי או אחר, אני מתנתק לחלוטין מהלימודים וקורא ספר טוב או צופה בסרט...

למעלה