אפשר איזה שרשור
בבית הזה?

Paranoid Eyes

New member
אפשר איזה שרשור../images/Emo32.gifבבית הזה?

במקום לצאת, התעוררתי משנת הצהריים(שעה וחצי) עם כאבי ראש אטומיים. is there anybody out there? למי יש איזה דייט היום... משעמם לי.

Cobe Anan

New member
היה לי דייט עם מטען תירגול...

המאנייקים מהעבודה האכילו אותי סרטים שפיספסתי מטען תירגול.. רק בסוף המשמרת שלהם הם אמרו לי שהם הניחו אותו אחרי שעברתי.. סססעמק, איזה כאפות אכלתי...!

נועם m

New member
../images/Emo4.gif

כרגע חזרתי מ"בילוי" עם חברה. כתבתי את זה במרכאות כי מה שקרה בפועל הוא שעשיתי סיבובים בכל העיר (כדי לאסוף אותה, לנסוע למרכז העיר, לחפש שם חניה עשרים דקות וכו' וכו'), עד שבסוף נשב 20 דקות איפשהו, היא תעשה פרצופים של קדושה מעונה, תגיד שלא בא לה ואני אחזיר אותה הביתה. אני לא יכולה יותר. כל כך עצוב לי בחיים עכשיו. אני מרגישה שאני סתם מחזיקה את עצמי ושהכול יכול להתפרק בשניה. בשביל מה בכלל להמשיך?

נועם m

New member
אלוהים ישמור, מה נסגר איתי?

תתעלמו מההודעה הזו. לא ברור לי איך דבר כזה נפלט לי מהמקלדת. כנראה הרגשתי צורך לפרוק או משהו...
בקיצור- לא להתייחס. כמו שקובי כתב פעם: אני אוכל איזה חצי חבילת שוקולד ויהיה בסדר.

היי היי...

מה קרה..??.?? עוד מעט את מתגייסת.. מה נכנסת לדיכי פתאום..?.. אני מקווה שאין איזה בעיה ואת סתם היית שבוזה מהיציאה.. ואם זה ככה.. אז זה ממש לא נורא..

נועם m

New member
זה סיוט ../images/Emo4.gif

הם כנראה דוחים לי לאפריל... לא ברור לי איך אני אמורה להחזיק מעמד... הדבר היחיד שעודד אותי בזמן האחרון היה הגיוס... לא נורא, ננסה להקדים. יהיה בסדר.

נועם m

New member
טוענים פה שיהיה בסדר... שנאמין?

מעניין את מי יספידו בפורום קודם... איזה הומור חולני... אני מקווה שאתה עוד לא במצב כזה

Piren

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

"אין כמו אמא... ואבא, במידה שווה, ללא כל סוג של אפליה לאחד מהם בהתבסס על מינו"
זאת הברכה הבאה שנשלח הביתה ליום המשפחה

למעלה