אפשר אקורדים לno surprises?

פסנתר? גיטרה? באס? קסילופון?

טובה? אורגנית? סתם...השניים האחרונים לא קשורים...ובאס וקסילופון זה לא אקורדים... ובכל זאת..לאיזה כלי מדובר?

לאחר חיפוש מקיף...

לא איתרתי אקורדים לפסנתר. לי יש חובתר לגיטרה של כל האלבום, שזה כמובן לא עוזר לך כל כך.... צר לי...

kittycatbone

New member
גוד מגניב../images/Emo2.gif

גמאני רוצה חוברת של כל האלבומים או כל אלבום כלשהו.. יא זה יכול להיות כל כך כיףףף, אני יכולה פשוט לשקוע ולנגן את זה כל היום

גמלי יש חוברת אקורדים של אלבום שלם.

לגיטרה..של כל האלבום (WHAT'S THE STORY) MORNING GLORY? של אואזיס:p

go right ahead!

אפשר להשיג את החוברות ברוב חנויות המוסיקה...(לפחות חלק מהחוברות) החנות המובחרת לחוברות של רדיוהד היא חנות "מרום" ברמת גן. קחי בחשבון, כל חוברת עולה בערך 130 ש"ח (או יותר). כמובן שאפשר גם להזמין דרך אמזון, אבל אני לא חושב שזה זול יותר.. אבל זה שווה כל פרוטה!

kittycatbone

New member
מאיפה אתה?../images/Emo2.gif

אם אתה מהצפון.. חח פשוט גם אני מהצפון.. XD אבל בסה"כ אפשר אני מניחה להשיג תווים באינטרנט לא?? או פשוט ללמוד לבד
למרות שחוברת זה הכי מגניב, אין מה לעשות

את הרוב אפשר למצוא באינטרנט...אבל

לא תמיד זה מדוייק.. אגב, אני מחיפה. אם מישהו רוצה תווים לגיטרה של רדיוהד (מ-ok computer ומ- httt) תיפנו במסרים...נראה מה אפשר לסדר..

vegetable man

New member
הגירסא שלי

פתיחה (4 פעמים): F, F, F, Bbm ** בית (4 פעמים): F, F, F, F Dm5#, Dm5#, Dm5#, Dm5# Gm, Gm, C, C (בפעם ה-3,4 מנוגן 3 פעמים) F, F, F, Bbm (בפעם ה-3 מנוגן פעמיים) ** C, C, Bbm6#, Bbm6# C, C, Bbm6#, Bbm6# Gm, Gm, Bbm, Bbm

Gigantic Boots

New member
הנה:

בסולם של השיר בדיסק: פתיחה: F Bm בית: F Dm B C פזמון: B C B C B C F אבל אם מנגנים את זה ככה זה לא אקורדים מדוייקים. אם את רוצה אני ייתן בסולם של D.

למעלה