אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס עריכה?

Nonamco

New member
אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס עריכה?

אני רוצה לערוך סרטים ביתיים שצולמו במצלמה דיגיטלית, על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה רבה. נ.ב המצלמת ווידאו הדיגיטלית שלי היא של סוני דגם: DCR-PC4E. אמרו לי שאפשר להעביר ממנה את הסרטים שצולמו למחשב אבל אי אפשר להעביר את הווידאו הערוך מהמחשב בחזרה למצלמה, שזה חיסרון אדיר! יש משהו שאפשר לעשות?

the M

New member
בדרך כלל

המצלמות האלו מגיעות עם דיסק התקנה הכולל דרייבר נכון ותוכנת עריכה ביתית שאמורה להספיק. אם אין אז אני מניח שאפשר דרך MOVIE PLAYER של ווינדוס. אם גם זה לא עובד אפשר לעבור לפרימייר.

Nonamco

New member
אתם יכולים בבקשה לפרט...?

זה ממש לא ברור. לפרוץ את המצלמה?! זה אומר להפוך אותה לכך שהיא תוכל לקלוט גם סרטי ווידאו מהמחשב? איך עושים את זה? איפה??? כמה זה עולה? ובקשר לתשובה של- the M. אני לא שאלתי על תוכנות עריכה, שאלתי על כרטיסי עריכה שיהיו טובים ומספקים לעריכת סרטי ווידאו ביתיים. תודה רבה שוב.

videokid

New member
נכון - מצלמה+כרטיס

אפשר לפרוץ את רוב המצלמות הדיגיטליות כל שיהיה ניתן להקליט גם מהמחשב בחזרה. אבל האנלוגי ישאר רק יציאה. אני עשיתי את זה במצלמה שלי. יש ערכת תיכנות מיוחדת. כרטיס וידאו טוב מאוד וזול שאני מכיר הוא כרטיס DV1000 של MAG מחיר: אני קניתי אצל היבואן ב 345 שקלים. הוא כולל 3 יציאות וכניסות של DV. הוא באיכות מעולה, והוא מיועד לוידאו. אם אתה גר בצפון אני יכול לדבר עם היבואן ולארגן לך את המחיר הזה. שמעתי שבמרכז הוא עולה כ500 שקל.

Nonamco

New member
למה אתם לא עונים?

אמרתם שאפשר להפוך את המצלמה גם ל- IN. אז למה שלא תאמרו לי גם היכן עושים את זה וכמה זה עולה.

למעלה