אפשר בבקשה לקבל....

tiptipon666

New member
אפשר בבקשה לקבל....

1. את הכתובות של המוסדות שלכם? 2. את מספרי הטלפון של אותם מוסדות? 3. את המצע החברתי של המפלגה שלכם? 4. את המצע הבטחוני שלכם? 5. את המצע הכלכלי שלכם? 6. את הקשר שלכם למגילת העצמאות ולעם היהודי? בקיצור...הנקודה שלי היא שאין לכם כלום חוץ מתמיכה היסטרית של התשקורת. וכשאני מתכוון במילה "שלכם" אני מתכוון לאריק שרון. כי הוא היחיד שקובע במפלגה הוירטואלית הזאת. אהוד אולמרט ראש ממשלה? נו באמת... החלמה מהירה לראש הממשלה שרון. אני נגד מהלכיו ודרכו אבל לכל אדם באשר הוא יהודי שאוהב את הארץ ואת העם היהודי מגיע רק בריאות.

ברוך הבא!

אני אתעלם מהנסיון שלך לעשות דמגוגיה לא ברורה, ואפילו מהכינוי של התקשורת בישראל "תשקורת". אני אנסה לענות לך לשאלות כאילו שאלת אותם בצורה אדיבה ותרבותית. 1 + 2 - קדימה הינה מפלגה חדשה. מעבר לכך שהיא מפלגה חדשה, לאחר הקמתה ע"י אריאל שרון היא עברה זעזוע קשה - אשפוזו של היו"ר שרון וחוסר הוודאות לגבי מצבו. מצב כזה, היה גורם לזעזוע ושיתוק מסויים בכל מפלגה אפילו למפלגות הוותיקות ביותר (אתה יכול לתאר לך מצב שבו חס וחלילה בנימין נתניהו היה נתקל למצב בריאותי דומה של שרון?). המוסדות יוקמו ויתבססו בחודש הקרוב. ובבחירות הבאות, יהיו למפלגת קדימה פריימריז פתוחים לכל המתפקדים, עם מפקד כנה ואמיתי. 3 + 4 + 5 המצע השלם של קדימה" אכן עדיין לא פורסם והוא יתפרסם בקרוב עם התייחסות לכל התחומים אותם ציינת (המצע של הליכוד לבחירות הקרובות גם כן לא פורסם עוד, כנ"ל המצע של העבודה חוץ מהמצע הבטחוני אותו יפרסמו בכנס הרצליה). אתה יכול לראות את העקרונות המדיניים - בטחוניים של המפלגה באתר המפלגה. אני יכול להגיד לך בבירור שאחד הדברים שיהיה חרוט על דגל המפלגה זה שינוי שיטת הממשל בישראל, על מנת ליצור ממשל יציב וישר. לגבי המצע הכלכלי, אני מאמין כי המצע יהיה שילוב בין שוק חופשי וכלכלה ליברלית תוך חמלה ודאגה לשכבות החלשות בחברה הישראלית. בנוסף, אני כמצביע "קדימה" יכול להגיד לך שהנבחרת של קדימה, נבחרת עם קבלות ומעשים ברורים, חשובה לי מאוד. אני רואהבנבחרת של קדימה קבוצה של אנשים שרוצים לעשות המון למען המדינה שלנו והעם היהודי... וכאן אני משער שאני עונה לשאלה האחרונה שלך, למרות שלא הבנתי אותה כל כך... הקשר של המפלגה לעם היהודי ומגילת העצמאות הוא בכך שלנבחרת המצויינת של קדימה הדבר הראשון שהם דואגים לו זה הציבור היהודי הישראלי במדינת ישראל. את המשך הרפש והדמגוגיה שלך, אנא, שמור לעצמך או לפורום "הליכוד", תודה.

tiptipon666

New member
אז ככה

קודם כל... אם אתה רואה את מה שכתבתי כדמגוגיה כנראה שגם אתה לא שלם עם כל מה שנראה לעין. עכשיו... אם המפלגה לא ערוכה ולא מסודרת ורק ניבנת למה אתם רצים לשלטון? תרוצו לכנסת... תבססו את המפלגה. לגביי הליכוד ואם חס וחלילה היה קורה משהו כזה לנתניהו אני אגיד לך שמהר מאוד היו פריימריז והיה נבחר מנהיג חדש. ולגביי המצע של הליכוד או של העבודה: כולם יודעים מה הכיוון של כל מפלגה. העבודה רוצה שלום עם הסכם תוך וויתור על אלוהים יודע מה... הליכוד לא מוכן לוויתורים אלא רק לפי "קח ותן" ובטח שלא תוך עקירת יהודים מבתיהם בצורה כה דורסנית ולא דמוקרטית! ומצחיק שאתה כותב שמפלגת קדימה רוצה לבנות שלטון יציב וישר כשהבן של היו''ר הודה באשמה והאבא לא פחות גרוע קיבל שוחד (לפי מה שהמשטרה טוענת). אז אל תגיד לי דמגוגיה. אני עד היום מנסה להבין מאיפה המציאו לכם 40 מנדטים... מה קרה? כל המדינה פתאום שמאלנית? כולם רוצים לפנות יהודים ולחלק שטחים? כל זה מזוייף! ומי שמזייף את כל זה זה לא אריק שרון ולא אולמרט. רק התשקורת. ואני לא מבין מה הבעיה שלך עם המילה תישקורת... זה מה שאני חושב עליהם ומותר לי להתבטא.. או שגם זה נירמס ... לא פגעתי פה במישהו שאתה יכול לבוא ולהגיד שעברתי על חוקי הפורום. רפש ודמגוגיה... מי פה מלכלך על מי? מי פה אמר: "את המשך הרפש והדמגוגיה שלך, אנא, שמור לעצמך או לפורום "הליכוד", תודה. ליכלכת על מפלגה שלמה על בוחריה ומנהיגיה. אז תעשה טובה... תבדוק את עצמך לפני שאתה בא בטענות לאחרים. ואם אתה מנהל בפורום הזה... נראה אם תשאיר את ההודעה. בטח תמחק אותה כי אני צודק ואתה יודע את זה !!!

bhnadav

New member
נורא מצער,

שהמדינה כולה התפקחה (כולל אנשים שפויים שהיו בליכוד) - ורק הליכוד עצמו נשאר ב-96, כשהוא מציג סיסמה כמו "קדימה לגבולות 67". לאורך כל ההיסטוריה של מדינת ישראל, הליכוד לאחר ראשי ממשלה שהביאו הישגים מדיניים מועילים לישראל - התבלגן או התפרק, בצורה זו או אחרת. הליכוד לא מסוגל לקבל שפיות, ככל הנראה, ולכן אנו מקבלים את המצב הזה.

אני רוצה להבין,

קדימה לא בדרך לגבולות 67 (עזוב ירושלים, ביו"ש)? אתה מתבייש בעובדה הזאת? בצפון רצועת עזה פינו ישובים שהיו צמודים לגבול ישראל. אם שרון היה רוצה, הוא יכל לספח את השטחים האלה, ללא סיפוח של פלסטיני אחד. הוא לא עשה את זה. במקום זה הוא דיבר על "כיבוש", כדי לתת לגיטימציה לאותה בריחה. למה? היתה לו אפשרות לספח שטחים, כשכל העולם עוד אומר לו "כל הכבוד", והוא לא עשה את זה. יודע למה? כי הוא לא תכנן לספח שום מטר מיש"ע.

bhnadav

New member
כנראה שלא הייתי ברור.

הלעג שלי לסיסמה "קדימה לגבולות 67" הוא מ-2 סיבות - האחת מהשימוש בקמפיין נגטיבי כסיסמה המרכזית של מפלגת הליכוד, והשנייה היא מהסיבה העניינית, לפיה אם לליכוד לא ברור שנסיגה (עם בסיס כמו הקו הירוק) היא דבר הכרחי, אז הוא בבעייה קשה. סיסמה כזו אולי הייתה מתאימה לביבי ולליכוד ב-1996, אבל ל-2006 היא מאוחרת מדי.

אז גבולות 67 הם כן הגבולות של קדימה

אני אזכור את זה, בפעם הבאה ש"אני כותב" יבקש בסיס לדברים שנכתבים. (עכשיו יבוא הזגזוג ימינה? כדי ש ATAF151 יגיד שקדימה זה לא שמאל?)

bhnadav

New member
אינך יודע לקרוא? או שאתה יודע לסלף?

"והשנייה היא מהסיבה העניינית, לפיה אם לליכוד לא ברור שנסיגה (עם בסיס כמו הקו הירוק) היא דבר הכרחי, אז הוא בבעייה קשה. סיסמה כזו אולי הייתה מתאימה לביבי ולליכוד ב-1996, אבל ל-2006 היא מאוחרת מדי." ראשית - לא כתבתי שהקו הירוק (או גבולות 67) הם הגבולות שמוסכמים עליי. שנית - לא כתבתי כאן שום דבר שמתקשר באיזה שהיא צורה לקדימה. שלישית - אני לא הדובר של קדימה, אלא אני אדם פשוט - שתומך בה, ומציג את דעותיו האישיות. לא מובן

תשובות

קדימה רצה כמפלגת שלטון כי זה מתבקש מכורח המציאות. את המוסדות יקימו בחודש הקרוב, עוד לפני הבחירות. גם יש רשימה ארוכה מאוד של אנשים שרוצים להתפקד. יש דרישה בעם למפלגת קדימה כמפלגת שלטון ואת זה אתה יכול לראות בסקרים (וכן, בעיני, סקרים מסמנים משהו). לגבי הליכוד - אני ממש לא בטוח שהליכוד היה כל כך מסודר במצב כזה. אבל לא נרחיב את הדיון, כדי לא "לפתוח עין". אני רק אזכיר לך שבתקופת בגין, כאשר מנחם בגין ז"ל פרש לביתו, יצחק שמיר לקח את מקומו ללא פריימריז והוקמה ממשלת אחדות לאומית עם העבודה בראשות שמעון פרס. אני ממש לא בטוח לגבי המצע של הליכוד כרגע... האם זה הקו המתון, של סילבן שלום, או הקו הקיצוני יותר של עוזי לנדאו? האם זו כלכלה של נתניהו או כלכלה של ישראל כץ וסילבן שלום, שביקרו את התנהלותו של נתניהו כשר אוצר? כנ"ל לגבי העבודה - גם כן מצע לא ברור, האם עמיר פרץ, האם שלי יחימוביץ, האם ברוורמן או האם בנימין בן אליעזר... בכל אופן, להגיד "כולם יודעים מה הכיוון של המפלגה" זה מלים נפוחות באוויר אבל זה לא נכון בשטח, ואתה יכול לראות את זה בסכסוכים הפנים מפלגתיים. גם הליכוד הוכיח כמה וכמה פעמים כי הוא מוכן לוויתורים ואני לא מדבר רק בתקופת אריאל שרון, כן כן, גם בתקופת נתניהו. לא שאני מבקר את זה, זה מכורח המציאות וכל הכבוד. מאיפה "המציאו" לקדימה 40 מנדטים? לא המציאו. זה פשוט מה שהעם בישראל רוצה. העם התפקח לגבי "חזון ארץ ישראל השלמה" ונמאס לו מההפחדות המיותרות של הליכוד, והוא רוצה מפלגת מרכז חדשה. ולכן ה40 מנדטים של קדימה. לא מהדמיון של אף אחד. מפלגת קדימה, אני יאמר שוב, דואגת רק לטובת המדינה ומסתכל למציאות בעיניים לעומת שתי המפלגות הבינוניות שלצדיה. היא מפלגה עם עקרונות פראקטיים ועם נבחרת מצויינת והציבור רואה את זה ומתעניין. זה לא אשמה של ה"תשקורת" (שוב, אני ממש סולד מהביטוי המכוער הזה לגבי מערכת התקשורת של ישראל) זה אשמה אך ורק של הליכוד והעבודה, שנהיו לא רלוונטיות מבחינת רוב הציבור בישראל. אני לא מנהל בפורום הזה, אבל בכל אופן אני בטוח כי ההודעה שלך תישאר, למרות שבעיני ההודעות שלך עדיין מלאות דמגוגיה ("הליכוד לא מוכן לוויתורים אלא רק לפי "קח ותן" ובטח שלא תוך עקירת יהודים מבתיהם בצורה כה דורסנית ולא דמוקרטית!", מה זה אם לא דמגוגיה??). ערב טוב!

למעלה