אפשר בבקשה עצה?

אפשר בבקשה עצה?../images/Emo9.gif

אז ככה,אני לא התחלתי לראות עדין את עונה 3,אני לא יכולה גם בגלל שלא גמרתי את עונה 2(
) כי אין לי זמן ממש לצפות בפרקים על המחשב,וגם אני מפחדת שרוז תלך
אני לא אוהבת את החדשה,היא נראית מפחידה,ועונה 3 אמרו שהיא טובה אבל אני מצטערת על המילה,באנגליה הפכו את דוקטור הו לתכנית ילדים חנונים,אני לא צוחקת,כמה זה היה מעליב:-\ ומצד אחד אני כן רוצה לראות כי בסוף הם עושים(אני לא יודעת אם אתם מכירים את התכנית אבל
) הם עושים קרוסאובר מיוחד עם החיים על מאדים,סדרה מצויינת שמשדרים באקסטרה הוט וזאת העונה האחרונה של הדוקטור אז השאלה שלי היא כזאת(ממש סליחה על העיכוב
), אתם ממליצים על העונה ה-3?

XUXA141

New member
מאד מאד מאד מאד.

בלי לגלות דברים - נותנים לדיוויד טננט לבטא צדדים רבים באישיות שלו כשחקן, מכניסים רעיונות חדשים (זה כבר לא סתם רק מפלצת שצריך לנצח), יש הרבה יותר ביטוי דרמטי, יש יותר הומור, רואים שטננט מרגיש יותר בנוח בתור הדוקטור מאשר בעונה השניה, יש קריצות רבות לאקטואליה ולכל מני אנשים, יש דמויות חדשות מרתקות, ולמרות שינויים רבים, חלקם לא נחמדים, מבחינתי זו היתה עונה מצוינת.

קורה

New member
אני לא חושבת ש...../images/Emo58.gif

הם עושים קרוס אובר של החיים על המאדים אני אמנם לא ראיתי את הסידרה אבל לפי מה שהבנתי זה פשוט אותו שחקן אבל הוא ממש לא מגלם את אותה דמות. אבל אני כן ממליצה על העונה הזאת לדעתי דיויד טננט מעולה בה הוא נותן משחק מעולה ומבחינת עלילה חלק מהפרקים פשוט מצוינים (אני ממליצה במיוחד על הפרקים בלינק ואוטופיה) ובכלל נראה לי שווה לשרוד עונה שיחסית אולי היא די ביינונית רק בשביל 4 הפרקים האחרונים שלה אבל היי בינוניות בדוקטור הו זה עדיין טוב וכל מה שנאמר מעלי אני דיי מסכימה איתו

TheSegal

New member
עוד לא סיימתי את העונה השלישית

כן כן, ממשיכה למתוח.... אני ממליצה לראות את השלישית ולא כי היא מעולה, כי לצערי היא לא.... אבל היא טובה
אין ספק שיש שינויים מאוד מרגיזים שפשוט מפריעים לאוירה, אבל דיוויד נהדר והרבה דמויות אורחות טובות, וכמובן כל מה שציינו מעלי.

למעלה