אפשר בבקשה שאלה?

אפשר בבקשה שאלה?../images/Emo140.gif

אני מתחננת לקחת את בן זוגי לסוף שבוע הפתעה לבודפש...שהיא העיר האהובה עלי ולא ביקרתי שם כבר 10 שנים. רציתי לישאול אם המחירים שם גבוהים....האוכל,מוניות,מוזאונים? אשמח לדעת סדר גודל.... המון תודה מראש!

טומי*

New member
המחירים סבירים עדיין,בהתחשב....

למחירים כאן.האוכל עדיין נחשב לזול,המוזיאונים גם...מוניות די יקר התחבורה הציבורית זולה עדיין. מסעדות כמובן תלוי ברמה,מסעדה עממית..אפשר לצאת ממש בזול.הג'אנק פוד המחירים מתקרבים לארץ,אך עדיין זולים יותר.אפשר לאכול ממש טוב ויחסית לא יקר,במסעדה אשר נמצא בשוק המקורה הגדול שליד הדנובה.

liti

New member
../images/Emo73.gif טיפ לגבי מוניות

מונית עולה חצי מחיר פחות כאשר מבצעים הזמנה טלפונית. לכן מומלץ לקחת פלאפון ולא להתפתות למוניות הרבות הנמצאות בצידי הדרכים (אנחנו נעזרנו בחברת TEXI 2000 שמספר הטלפון שלה הוא 2000000 - לא זוכרת את הקידומת ומקווה שלא טעיתי במספר האפסים).

קרן משם

New member
הכלכלה פה לא זולה בכלל...

אם אעזוב בצד את המסעדות לרגע ואדבר על נטו הכלכלה היא ממש שוות ערך לארץ! החלב, קולה, לחם, מעדנים, טיטולים ושאר ירקות...אני יוצאת עם עגלת סופר ב500 ש"ח כל שבוע! אז נכון שיש לי משפחה מורחבת (5 נפשות) אבל לומר זול על האוכל לדעתי זה לא מעודכן. לגבי מסעדות -יש ויש, המקדולנדס עדיין זול מאוד-ביחס לישראל ארוחה מהלאה=10 שקלים בלבד!! מסעדות פועלים-10 שקל לארוחה! מסעדות ערב מפוארות עולות כבר אחרת....לפני חודש אכלנו באחת המסעדות הטובות עם חברים שביקרו מישראל ויצאנו 6 אנשים ב300 ש"ח...זה לא זול אבל בארץ היה יוצא יקר יותר!

למעלה