אפשר בבקשה תקציר של מה היה מעניין בוילה

../images/Emo41.gifאיכס!

לחשוב על הלתך הזה מקיים יחסי מין..

לא יודעת, אולי כי

טוחנים פה ת'מח שהוא ודניאל שכבו? אז עברה לי המחשבה הזו והתחלחלתי?

sivan1237

New member
וואו לינוי מתישה אותי

אני לא יודעת מה יותר גרוע,היא או יוני. היא פשוט בטראנס דיבור תינוקי ולא נותנת לזה שמולה להוציא מילה. ועד שהוא כבר מוציא היא קוטעת וממשיכה בעוד סיפור שהיא בדיוק נזכרה בו. בקיצור -הבייתה #אמן סלה

KEEK

Member
כן, היא היתה הרבה יותר חמודה בהתחלה

שהיא דיברה הרבה פחות המועמדות להדחה הוציאה ממנה צד פחות נחמד וכיפי אבל אני עדיין מקווה שהיא תשאר

sivan1237

New member
היא תשאר

אבל גם היא כמו ענבר יצאה מהסיפור הרומנטי. היא לא דלוקה על אפחד ואפחד לא דלןק עליה

KEEK

Member
נכון, אבל היא תמשיך לעמוד להדחה

ענבר מאוד אהובה אצל המצביעים והם שומרים עליה לינוי תעמוד כל שבוע, ובסופו של דבר איתן יעיף אותה.

sivan1237

New member
כן ברור שהוא יעיף אותה

אבל בינתיים יש יותר דחופות להעיף.

Klayhamn

New member
ענבר לדעתי עושה טעות

במקום להצהיר בריש גלי שהיא "לא במשחק הרומנטי" היא הייתה צריכה לשמור על הכל פתוח, אפילו אם היא לא באמת "מאוהבת" באף אחד ואפילו אם היא לא באמת מעוניינת באף אחד מהם, ולו רק בגלל שהסיכוי לכך יכול להעניק לה את הנצחון זה נכון שכולם אוהבים את ענבר בגלל שיש לה בטחון והיא לא דופקת חשבון וכו', אבל זה יכול להביא אותה רק מרחק מסויים, ולא מעבר לכך. זה לא יביא לה את הנצחון, אפילו אם ההפקה לא תתערב. ובהינתן שכך, לדעתי ראוי יותר שהיא תפנה את מקומה לבנות שהן עדיין ב-"משחק" - בין אם באופן אותנטי (כמו איילת) או לא (כמו אורטל).

KEEK

Member
אבל אין לה שום דבר לאף אחד מהם

מה אתה מצפה? תנסה בכוח? שתשקר? שתעשה את עצמה ליהי, עאלק נמשכת לבן בשביל להשאר עוד שבוע? הבחורה לא רואה שום דבר שיכול לקרות עם הבנים, והם ממש לא מסתכלים לעברה. אם היא תעשה את עצמה זה יראה פתטי וגם את הקהל היא תאבד. היא כל כך אהודה דווקא בגלל שהיא היחידה שהשלימה עם המצב שלא יקרה שם כלום, והיא לא מנסה בכוח על חשבון הכבוד שלה, לעומת חצי מהבנות שם. כן, זה לא יביא אותה רחוק, אבל לבנתיים היא שם והקהל איתה.

Klayhamn

New member
אני לא חושב שהיא צריכה לעשות סתם

ממש לא, ההפך. אני חושב שזה טוב שהיא אמיתית. אבל היא גם לא צריכה להצהיר על זה. יכלה פשוט לפעול כך הלכה למעשה, בלי להצהיר על זה. כשהיא מצהירה, אז נגמר המשחק... כל עוד היא לא מצהירה, אז גם אם מבחינתה לא יהיה כלום, הקהל עוד יכול לחיות באשליה שאולי פתאום איתן יתעורר, יצא איתה לדייט, ויעופו ניצוצות... מבין מה אני אומר? תחשוב איך היה נראה המשחק אם כולם היו עושים בערב שיחה ומסכמים באופן גלוי מי מעוניין במי. המשחק היה נגמר באותה שניה. מה שעושה את המשחק זה בין היתר חוסר-הוודאות והאפשרויות להתפתחויות עתידיות מפתיעות

KEEK

Member
הקהל לא טיפש

היא לא צריכה להגיד במילים מפורשות כדי שנבין מה קורה שם. ענבר כבר במקום אחר לגמרי היא לא רואה את איתן ושאר הגברים היא במשחק משל עצמה, שם בשבילה, בדרך שלה. זאת ענבר, ובגלל זה אוהבים אותה. זה יחזיק מעמד 3-4 שבועות, וזהו. ההפקה כבר לא רוצה בה יותר, וזה שקוף בעריכה של ערוץ 10, ובמעט דקות מסך של ערוץ 25.

אורטל בחורה מוזרה ומפחידה

והיא גם לא יפה היא לא מכוערת כמו אתי אבל היא לא יפה אין קשר בין המראה החיצוני לבין האישיות אבל במקרה יצא ששתי הבחורות שהן הכי מכוערות הן גם הכי רעות אני מכיר בחורות רעות שהן מאוד יפות אז ברור לי שזה יצא ככה במקרה

KEEK

Member
גם לדעתי יש שם משהו קריפי

היא דווקא כן מאוד יפה אבל משהו בה מרתיע

Klayhamn

New member
אני גם חושב שהיא יפה

הדבר היחיד ש-"קריפי" בה זה שהיא מדברת מאוד לאט, לא משדרת חברותיות, חום, שמחת חיים ונינוחות, אלא עורמה, רמיזות, מסתורין, יהירות, דממה.... ואנשים לא כל כך מתחברים לדמויות כאלה

Klayhamn

New member
אנשים מצביעים לדעתי

כי היא הכי יפה (ואין מה לעשות, זה מה שהרוב חושבים), והיא מהווה את התחרות הכי רצינית על ליבו של איתן מבין כל הבנות שאינן דניאל, קרן או איילת אם תהיה איזושהי התפתחות ריאלית במשחק, זה הרי יתרחש בגזרה שלה.

אני לא מכיר את המשתתפים הרבה זמן אבל

צפיתי בקטעים באתר "וואלה" ושמעתי אותה אומרת דברים מוזרים ומפחידים לגבי המראה שלה זה עניין של טעם אני אוהב הרבה יותר את הלוק של הברונטיות האחרות (איילת, ענבר ועדי)

יש לה לוק טרנסנג'רי שקצת מרתיע אותי...

יש לה כפות ידיים שלא היו מביישות אף גבר.

למעלה