אפשר בבקשה תקציר של

פנקיק

New member
אפשר בבקשה תקציר של

2 הפרקים האחרונים, לא הייתי בבית ולא הצלחתי לראות גם את השידורים החוזרים. תודה רבה! ראיתי השבוע פרק מהעונות הקודמות, כ"כ יותר טוב אני נזכרת למה התחלתי לצפות בסדרה..

ממש בקצרה (אם את רוצה יותר ארוך אני אתרגם)

הפרק של יום שלישי: רוז נמצאת בדרובס והיא מספרת לסטיבי (שכבר חזרה מהירח דבש) שהיא רוצה לצאת לטיול עם קים מסביב לעו לם, מה שהיא לא ממש מספרת לסטיבי שקים הוא בחור . קים מגיע לדרובס והוא לקוח את רוז למסיבה ורוז מזמינה גם את טיילר לבוא איתם, הם הולכים כמובן שרוז דלוקה על קים אבל לא אומרת כלום. במסיבה מישהו מתחזק לרוז את המשקה למזלה טיילר הייתה שם והיא הצילה אותה ולקחה אותה לבי"ח שם טיפלו בה ואז הן חזרו. למחרת רוז מתעמת עם קים על זה והיא מעיפה אותו משם. אבל היא מחליטה שהיא כן רוצה לצאת לטיול אפילו לבד. בנתיים היא עוזרת בחווה ושהיא עולה על הטורבינה היא הדף של התוכנית טיול עף לה מהיד והיא נופלת ומאבדת את ההכרה. בבי"ח היא אומרת במצב מסוכן והרופא אומר לסטיבי שיש מצב שרוז לא תלך יותר. אחרי שהיא קצת מתייצבת הרופא אומר לסטיבי שיש מצב שהשיתוק של רוז הוא פסיכוטי . סטיבי המומה אבל היא אומרת שעד שיעשו בדיקות היא רוצה לקחת אותה הביתה. הפרק של יום רביעי: רוז חוזרת הבייתה והיא בדיכאון לא ממש ברור אם היא תלך עוד פעם או לא . והיא עצמה ממש עושה שטויות (היא כמעט הורגת את עצמה). הבנות יושבות בלילה באמבט שבחוץ ואז יש מטר מטאורים וכולן מבקשות משאלות , למחרת בבוקר מגיע גבר מסתורי לדרובס (יותר מאוחר מבינים שהוא מלאך) והוא עוזר לבנות להגשים את כל המשאלות שלהן

הזוי לחלוטין, יש שם יותר מידי אסונות

ומלאכים..... כנראה התסריטאי סובל מאיזו מחלה מסויימת וזקוק לטיפול

wait...

There are other angels to come. The more I think about it the more I believe the productors were on drug or something when they were writing the texts. Now I am rewatching the MD from the beginning, it was so wondeful...once uppon a time...

פנקיק

New member
עוד משהו- אלכס

סליחה על ההטרדות החוזרות ונשנות.. אבל מה התירוץ לכך שאלכס לא חזר עם סטיבי? תודה

שאלה טובה מאוד, אם הם היו חיים במציאות

היינו אומרים שכנראה היה בינהם איזה ריב גדול והיא ברחה ממנו ....אבל מכיוון שאנחנו בסרט אז הוא פשוט נשאר אצל ניק וטס בביקור ואני תוהה למה סטיבי לא נשארה עם בעלה גם כן? זה לא שהחווה נשארה בלי ניהול....כמו שאלכס השאיר לבד את קילארני גם היא יכלה להישאר בארגנטינה... הזוי משהו. אתמול בפרק הם דיברו באינטרנט וראו אותו לחלקיק שניה.

למעלה