אפשר בבקשה תקשור?

בנוסף

השאלה היא לא ממוקדת. גם בפגישה אישית יענו לך רק על מישהו ספציפי לאחר שנוצר קשר. האם כשאת שואלת על גבי הנט כזו שאלה , את מוכנה לקבל כל תשובה ? תחשבי חיובי, וחייך יזרמו מלאי אהבה. כל החיים לפנייך. בהצלחה אהבה אריאלה

ראשית,ברור שיש הרבה שאוהבים אותך../images/Emo24.gif

אבל אני מבינה שדיברת על אהבה רומנטית... לא ממש מרגיש שאת מוכנה לאהבה כזו - את עדיין מחוברת לדברים אחרים של בנות בגילך. את יותר חושבת על קשר ואהבה ממקום של " גם אני רוצה " חכי לזמן המתאים, תאמיני לי היא תגיע . תהני מהחופש...

suvsuv

New member
את צודקת אבל בכל זאת יש

את הרצון לחוות פעם ראשונה ולהיות חברה של מישהו.... רק שתמיד אומרים הוא יגיע והוא לא....

ומי זה ה"הוא" הזה?

גם אומרים שברגע שאת לומדת לשחרר, הכל פתאום כמו "נופל" לך לידיים משום מקום... כשאת מפוקסת על משהו (יותר מידי) הראיה שלך מצתמצמת, את רואה רק קדימה, לא לצדדים (כמו סוס עם מחסומים על העיניים... אם תרצי), את מכינה עצמך כאילו לקבל משהו מוגדר שיבוא בצורה מאוד מסויימת. אבל ברגע שאת משחררת, לפעמים פתאום את רואה שאולי את לא תקבלי בדיוק את מה שאת רוצה, אבל מה שקיבלת במקום, שווה "הרבה יותר"... או אחרת... אבל מתאים רק לך, ורק לזמן המסויים הזה בחיים שלך. אז לא יהיה ליאו דיקרפיו שיבוא על הסוסיתא הלבנה... נו אז מה?

suvsuv

New member
אני משחררת עד כמה שאפשר,ואני לא מכינה את עצמי

למשהו מוגדר בכלל, אני מאמינה שכשיבוא הבן זוג המתאים לא משנה איך הוא יראה, ובטח שאני לא מצפה ל"אביר על הסוס הלבן", אני עדיין צעירה. בסה''כ חבר להיות איתו ולהנות איתו בתקופת הנעורים מה רע?

הנה הגעת למסקנה לבד../images/Emo24.gif

כל דבר בזמנו, תאמיני לי, תהני מהחופש הזה של להיות את. כשתהיי מוכנה גם זה יגיע. מה את חושבת שאהבות ופרידות זה יותר נעים ? הרבה חיבוקים באהבה אריאלה

suvsuv

New member
שאלה

האם אני יכולה לדעת בכל זאת האם יהיה משהו בזמן הקרוב? אני בכל זאת מרגישה שאני כן רוצה חבר

למעלה