אפשר גם?... חדשה

אפשר גם?... חדשה

למען הגילוי הנאות חדשה-ישנה סמויה. אני סמויה פה כבר שנים בערך מגיל 18 (היום אני בת 23) כתבתי פה פעם או פעמיים (מכינוי אחר) לפני כמה שנים...

אני חייבת לעשות קצת סדר בראש הייתה לי שנה מטורפת אז... אפשר?

שנה אחורה- אני לפני תחילת תואר ראשון שנה ראשונה, הרבה לחץ והתרגשות. נפתח בפני עולם חדש הכרתי הרבה אנשים חדשים, גיליתי כנראה שיש לי הפרעות קשב וריכוז (עוד לא מאובחנת כל הזמן דוחה ואפילו לא יודעת למה כי אני מאוד רוצה לעשות את זה כבר) שנים של קושי שאף אחד לא באמת מבין למה אני לא מצליחה להתארגן, להגיע בזמן, לא להיות כזאת מעופפת ואולי סוף סוף אני אפסיק לחרוש למבחנים ולהוציא 70 בקיצור, תחושה שכל השנים אני ליד, כמעט מצליחה כל דבר ופתאום יש לזה שם.

הגעתי לעבודה (שקשורה לתחום שאני לומדת) שהייתה אמורה להיות הכי קלילה בסה"כ פעמיים בשבועה כמה שעות ובסוף שקעתי בה עד למעל הצוואר, גיליתי שיש אנשים שאני פשוט לא יכולה להגיד להם לא וזאת בעיה, אומנם למדתי ממנה המוווון, אבל גם הזנחתי את הלימודים והיה לי קשה בטירוף, בסוף אני ממשיכה לעוד שנה בתקווה שיהיה טוב...

גיליתי שאני עוד לא סגורה לגמרי מה אני רוצה לעשות "שיהיה גדולה" אני יודעת שאני בכיוון רק לא יודעת אם זה מה שאני לומדת עכשיו או משהו דומה לו...

התחלתי להאמין יותר, להתחזק, לקרוא בתורה. הבנתי שזאת הדרך בשבילי ואני מאוד רוצה לדעת עוד ויש לי חברה שעוזרת ומלמדת אותי וזה פשוט כיף. אני רוצה מאוד לשנות את אורח החיים שלי אני לא במקום טוב עכשיו והגיע הזמן לעשות שינוי.

חלק מהשינוי זה להעלים את כל החרדות האלה שאני סובלת מהן, אני סובלת מהפרעות חרדה וזה פשוט סיוט...

אני עדין מפשלת הרבה עם חברות וזה מעצבן

לגבי זוגיות כבר כמה שנים שאני לבד ולפני כמה חודשים הכרתי בחור מדהים באמת ופעם ראשונה הבנתי שאני בכלל מחפשת בחור מאמין (זה הפתיע גם אותי בכלל כל השינוי הזה) ונפרדנו. ואני עדין חושבת עליו והגיע הזמן לשכוח לעבור הלאה וגם הגיע הזמן לשכוח אותה, אבל זה כבר סיפור אחר לא מהשנה.

תודה למי שקראה והגיעה עד לפה

קודם כל, כל הכבוד על הרצון

הרצון זה הצעד הראשון לשינוי. אז לאור העובדה שאת רוצה, זה אומר שמשהו מתחיל להתבשל אצלך! לאחר מכן, מתחילים עם העשייה עצמה. כאשר העשייה מתחילה עם התייעצות, ניסיון של אחרים, ואז את מאמצת את מה שאת יודעת שיעשה לך טוב.
באופן כללי, בגלל שאת רוצה שינוי ואת מודעת למה שאת רוצה לשנות זה גם מעולה.
תראי אם אם רוצה אורח חיים טוב יותר, נטול מחרדות ודאגות, אז את קודם כל צריכה לראות איך סדר היום שלך, אפילו מבחינת אוכל. התזונה מאוד משפיעה על התודעה שלנו. וכאשר אוכלים בריא וטוב יותר אז הראש יותר פנוי לדברים הרגילים שביום יום שלנו. בעניין החרדות, אני יכולה להמליץ לך למשל, ששלוש פעמים בשבוע, את יכולה לקחת שעה-שעתיים לעצמך, לשבת באיזה מקום מבודד ולנקות את הראש מבלי לחשוב על הדברים הרגילים. אני עושה את זה גם. וגם מבחינת התזונה אני אוכלת יותר דברים טבעיים, ובריאים, ואפילו הנטורפתית שלי אמרה לי שחרדות, שמושפיעים מכימיקליים במוח, אנחנו יכולים להפחית אותם באמצעות תזונה טבעית. ואם אין לך זמן מבחינת התזונה, אז את יכולה להעזר בתוספים טבעיים (ויש מלא) שאת יכולה להעזר בהם. אני למשל נעזרת בתוסף שנקרא פיקנוגנול של סולגאר שמאוד עוזר לריכוז מחודד מבלי לחשוב על דברים אחרים (כמו חרדות למשל). את יכולה לעשות הרבה בשביל לפתור את העניין הזה.
בקשר לזוגיות, ברגע שתיהי פתוחה ותפתחי את הלב, אז גם הזוגיות תבוא!

למעלה