אפשר גם להשוויץ
(מצלמה חדשה...

אפשר גם להשוויץ../images/Emo35.gif (מצלמה חדשה...

ואני מתלהבת). אז הנה תומרון צוחק עם שתי שיניים בחוץ.

מקסים, ממש סופגניה אמיתי שבא ../images/Emo21.gif

לאכול אותו. והתמונה באמבטיה פשוט מ-ק-ס-י-מ-ה תזכירי לי בן כמה הוא... אולי נעשה שידוך ליעלי
דרך אגב, לא היה אייקון של סופגניה אז שמתי לחמניה

תודה תודה. אגב, הוא מת על הדב ועל

הלבנה. והכי אוהב את קטע ההתחלה עם הרחרוח של הדב וקטע הסיום של השיחה עם הלבנה ושיר הסיום. אני הכי אוהבת דווקא את בירביר העכבר... שירלי.

זאת התוכנית שהודיה גם אוהבת לראות..

בגלל ערוץ הופ ובגלל התוכנית הזאת אני שמחה שהתחברנו לכבלים.. (עד לפני שנה בערך לא הינו מחוברים לכבלים..)

אני בעד שידוכים ../images/Emo13.gif

ותומרון בן 9.5 חודשים. מתאים? אגב, אנחנו שמים לב שהוא אוהב דווקא קצת מבוגרות אז... שירלי.

אז השידוך בטח לא יצליח כי היא

פצפונת. רק חודשיים (בדיוק היום). אבל אולי כשהוא יגדל הוא יאהב גם צעירות ממנו (כמו רוב הגברים...)

נכון... יעלי הרי פיצפונה מתוקה

טוב, אז זו קצת בעיה... אבל הרי אני זו שקובעת לא
אז מבחינתי היא ברשימת הפוטנציאל! האם אתם הולכים לקורס עזרה ראשונה אצל דיאנה? כמעט יצא לנו להיפגש אבל לא נורא, מקווה שתהיה הזדמנות אחרת ויותר נחמדה
שירלי.

איזה חמודון!

ובקשר לשידוכים, אני כבר בבעיה פה כי אני שומרת אמונים לבר של דיאנה, אבל אולי בכל זאת?....

תודה ניריתי. ומה שלום יותם???

אגב, מי שמכיר אותנו ואת תומרון יודע שהוא ילד מאוד רציני וקשוח ולא נדיב בחיוכים כך שאם הדב והלבנה מצליחים יום אחרי יום להוציא ממנו צחוקים מאוזן לאוזן
הרי שגם אמא שלו היא קליינטית סופר מרוצה
שירלי.

יותם הולך ומשתפר

אני חיבת לבדוק את התוכנית הזאת שאת מדברת עליה. "הדב בבית הכחול", נכון? אני אחפש לראות מתי משדרים ו"ננסה" על יותם. ככלות הכל, אם תומרון ממליץ אז הוא בטח יודע מה טוב!

שמחה לשמוע שיותם משתפר. ורוצה כבר

לשמוע אותך אומרת שאתם כבר שכחתם שהוא היה חולה
ובקשר ל"דב בבית הכחול" אתם חייבים חייבים לנסות. פשוט תוכנית מדהימה. אני עצמי מרותקת אליה. כל יום בסביבות 8:40 בבוקר וגם באיזושהי שעה אחה"צ. תבריאו ותהנו
שירלי.

למעלה