אפשר גם להשוויץ
(מצלמה חדשה...

חוה 1

New member
קודם כל הוא מתוק מאד ומלא קסם

שנית האם זו מצלמה דיגיטלית? אני מתה לקנות ורוצה לשמוע מנסיונם של אחרים.

המצלמה ממש חדשה ואנחנו בשלבי למידה

שלה אבל זו מצלמה שהומלצה לנו ע"י מישהו שהוא ממש מומחה במצלמות בכלל ודיגיטליות בפרט. אז תרשמי לעצמך: ניקון קולפיקס 995. זוהי המצלמה. ואגב, כדי לפרסם את התמונות בפורום נאלצתי להקטין את התמונות ולהוריד להן באיכות. במציאות הן באיכות מדהימה
חוץ מזו שהוא צוחק לדב בבית הכחול שיצאה כהה כי שכחתי להפעיל את הפלש. וכמובן שכדאי לקנות מצלמות כאלו בחו"ל (ארה"ב או המזרח הרחוק בעיקר) ולא בארץ כי בארץ רק המצלמה בלבד ללא כל הגאג´טס מסביב עולה כ- 4000 ש"ח! וחוץ מזה, תודה תודה על המחמאות. שירלי.

_גלית_

New member
שירלי, איזה מותק...

ונשאלת השאלה, מתי יפגשו שני התומרים (הגדול והקטן)

אגב גלית, לפי מה שכתבת בשרשרת של

כסאות הבטיחות אני כבר לא בטוחה מי מהתומרים יהיה הגדול ומי הקטן
שירלי.

אז ככה

תומרון שלנו כבר בן 9.5 חודשים (לא י-א-ו-מ-ן!!!) ושלשום היינו בטיפת חלב ושקלנו 9.300 קג´ (קצת מעל אחוזון 50) רק שבגובה אנחנו די נמוכים... בהתחשב אבל באיך שהוא נולד זה ממש ממש ממש יפה! (נולדנו 2.520 קג´). שירלי.

_גלית_

New member
תומרון לא קוטל קנים ../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif

אנחנו היינו בטיפת חלב כשתומר היה בן 5 חודשים (לפני קצת פחות מחודש) הוא שקל 7.950 והגובה שלו היה 69 ס"מ (בבדיקה הקודמת הודיעו לנו שמבחינת האורך הוא מחוץ לטבלאות, החודש חזרנו לאחוזון 95 ופשוט נשמנו לרווחה
) אנחנו אמורים להיות שוב בסוף דצמבר ואני מפחדת לדעת מה עכשיו..
, המפרקים של הידיים שלי גמורים... בכל מקרה נראה לי שתומר קצת מאיט את הקצב, ככה שעד שניפגש יש סיכוי לשויון (פחות או יותר)

דיאנה1

New member
תתחדשו על המצלמה והוא מקסים כרגיל

ואפילו יותר מפעם לפעם. אני כבר מתה לראות אותו במציאות...
גדולה.

יקירתי, קיבלתי את המייל עם הכתובת

והתמונות בכל האתר מ-ש-ג-ע-ו-ת! אתם נראים נפלא. ואני בהחלט רוצה שנתאם להיפגש מתישהו
שירלי.

למעלה