אפשר גם עזרה?

angel enamorado

New member
אפשר גם עזרה?

היי, אומנם אני עדיין בשירות הצבאי שלי, ורק לאחרונה לקחתי את תעודת הבגרות שלי.. וכאן התחילה המחשבה קדימה. יש לי עוד שנה וקצת עד השחרור (אלא אם כן אצא לקצונת קשר-תקשוב או לקצונת שלישות ואז השמים הם הגבול). הממוצע של תעודת הבגרות שלי הוא 88.7 (כולל הבונוס). ברמת העיקרון מרוצה מהציון, אבל חושבת שאולי כדאי לשפר כמה מקצועות כמו אנגלית, ואולי מתמטיקה.. תאריך השחרור העכשוי שלי הוא מרץ, ולכן החלטתי כבר שבאפריל בסיום השחרור (בעזרת השם), אני ארשם ללימודי פסיכומטרי, אגש למועד -יולי ומשם אמשיך.השאלה לאן? אני מתעניינת בהרבה תחומים , יותר מידי, ולא יודעת ממש לאן לכוון את עצמי [בגלל זה אני כאן] מצד אחד מעניינים אותי תחומים כמו צילום, גרפיקה ממוחשבת,בניית אתרי אינטרנט ועיצובם, בימוי, שאלו תחומים שאפשר לסיים בקורסים קצרים ואז רכשתי ידע שמעניין אותי, מצד שני- לא בטוח שאלו תחומים שאפשר אחכ להתקדם בהם ואני בכל זאת רוצה ללמוד באוניברסיטה/מכללה איזה תואר , אבל הכיוון לא בטוח מצד אחד אני מתעניינת במחשבים- טכנות וכדומה (לא ברמת התכנות ,אלא בתחום ההרכבה, פירוק, תיקון וכדומה) מצד שני, בתיכון סיימתי 5 יח"ל במדעי החברה (כלכלה וסוציולוגיה) כאשר בכלכלה את עבודת הגמר סיימתי עם 100 ולכן אני חושבת גם על כיוון לימודי כלכלה, אולי ייעוץ עסקי, אולי ניהול כלכלה ביתית וכדומה.. יותר מידי בראש, אז נכון שיש עוד זמן עד השחרור, עד סיום הפסיכומטרי, חסיכת הכסף לכל הרצונות, אולי גם טיול -שחרור אבל מה דעתכם? לאן כדאי לי לכוון את עצמי ואיך?? אם הפורום הזה הוא בכל זאת לא המתאים, אשמח לקבל קישור לפורום/אתר/אדם אחר.. תודה רבה רבה :)

למעלה