אפשר גם?

אפשר גם?../images/Emo140.gif

נפלתם עלי משמיים, ממש במקרה נתקלתי וננעלתי!
הנה אציג את עצמי: אני רוית, אמא למיכל, תינוקת מדהימה בת עשרה חודשים (אתמול!), עודפים היו לי עוד מקודם, ההריון רק העצים את העניין! אין לי מושג כמה אני שוקלת ואיך מתחילים, כרגע אני בשלב הקיטורים... אני מרגישה נורא מצד אחד, מצד שני לא עושה כלום! מתכננת ללכת לשומרי משקל אחרי החגים ולהתחיל לצעוד! לכולן בהצלחה ושנה טובה, מקווה שנהפוך לבית. ליפעת - כל הכבוד על הרעיון! שנה נפלאה!

gal-or

New member
היי רוית,

חמודה, בעניין שומרי משקל: יפה שעה אחת קודם! בינתיים: 1. עשי רישום של מה שאת אוכלת! 2. באמת תתחילי לעסוק בספורט! 3. שתי המון מיים (20 כוסות( 4. אכלי המון ירקות. 5. זכרי שירידה איטית היא ירידה בריאה. 6. על כל 5 קילו שאת יורדת, עשי שינוי. 7. תזהי קשיים ותעיפי אויבים מהבית (דברי מאכל(. 8. העדיפי מוצרים הדלים בסוכר ובשומן על פני אלו העשירים בהם. עדי (שמעולם לא הייתה בהיריון, אבל שמנה, היתה גם הייתה!(

אין שעה קודם!../images/Emo46.gif חגים זוכרת?

כל מה שאמרת נכון, תודה! אולי יש לך רעיון איך מתחילים? ואולי גם איפה מוצאים קצת מוטיבציה?

gal-or

New member
קודם כל,

בשביל זה קיים הפורום או הבית הזה. דבר שני, יש פורומים לדיאטות והשמנה כאן באתר ואפשר גם אצלם. נ.ב. את מניקה? עדי

עדי../images/Emo39.gif

נכון בשביל זה קיים הפורום, על כך אני מברכת ומקווה לשאוב כוחות ומוטיבציה. ולא אני לא מניקה.

חן123

New member
אני מצציעה ללכת לדיאטנית

לי הדיאטנית מאוד עזרה , בנתייםפ הורדתי 5.6 ק"ג ויש לי עוד הרבה, אבל זאת ההתחלה בהצלחה חן

למעלה