אפשר המלצה למישחק

אפשר המלצה למישחק

שהוא יריות בגוף ראשון לא מסובך מדיי שלא צריך לחפש בו כל מיני רמזים/מפתחות וכדומה כדי לעבור שלבים פשוט אקשן טוב של יריות וחיסולים רצוי של טרוריסטים או בימי מלחמת העולם השנייה לא דימיוני לא חייזרים הודה לכם אם תענו לי.... לפי הקריטריונים שביקשתי

darkAI

New member
נמנמ

Return to castle wolfenstein: Enemy territory או בקצרה RCTW: ET אני בטוח גם שיש פה אנשים שיוכלו לתת לך לינקים רלוונטים

243racing

New member
אחלה משחק הרולפישנטין....

יש גם קאנטר סטרייק זירו שהוא גם טוב ואפשר לשחק את שניהם ברשת ....

edddie

New member
אני לא זוכר איזה דמויות יש שם

אבל יכול להיות שלא כולן אמיתיות

bebi vegeta1

New member
1 היה כ"כ יותר טוב מה2 2 פיספס את כ

ל הGORE שהיה לראשון ככה שזה דפוק:|

izik99999

New member
ב-1 היתה הגזמה :|

אתה רוצה GORE - שחק בפוסטאל, לא במשחקי יריות-אקשן

bebi vegeta1

New member
לא ופוסטל דיי מעפן בGORE אין כמו

לירות בבן אדם ואחרי זה לבדוק איזה חלקים בגופה אפשר להשחית:p

izik99999

New member
אה, ולחשמל אנשים עם שוקר עד שהם

מקבלים התקף אפליפסיה ומרטיבים את עצמם, זה EVERY DAY WORK, הא? וכשהמחבלים המתאבדים פורצים לכנסייה ומתפוצצים שם, מעיפים את עצמם על הקירות והתקרה, אז מומץ לילדים? יש שם דברים מחליאים, באמת O_O

bebi vegeta1

New member
לחשמל אנשים ככה זה לא כיף

הדברים הבאמת מגניבים בפוסטל זה שהייתי יכול להשתין על אנשים עד שהם הקיאו והראש של הפרה הנגוע אנתרקס:p המתפוצצים ולירות בערבים זה היה חביב עדיין לא כמו לירות במישו עם שטגאן ולראות חלק עף וגם לעקור ככה ידיים ולירות להם בביצים (זה היה פסיכי אבל עדיין מגניב:D) ושניהם משחקי חובה:p

izik99999

New member
ב-1 היתה הגזמה :|

אתה GORE? שחק בפוסטאל ופוסטאל 2, שם תוכל להצמיד חתולים לנשק שלך בתור שתיק קול. אם אתה מחפש משחקי יריות-אקשן שחק בסולג'ר

lgmtk

New member
אתה רוצה להגיד לי שב-1 היה חסר

GORE???????? חחחחחחחח......טובבבבבבבבב....... ואתה רוצה GORE? לך שחק במשחק GORE או Bloodrayne, ותראה מה זה GORE.

bebi vegeta1

New member
אתה קראת מה שכתבתי בכלל??????????

1 היה כ"כ יותר טוב, מה2 2 פיספס את כל*(תיקון ללמעלה במילה הזו הGORE שהיה לראשון ככה שזה דפוק:| ובלאדריין הדבר היחידי שיש שם טוב זה גותית שלשם שינוי היא כוסית ולא נראית כמו פותחן קופסאות שימורים

lgmtk

New member
אז לא הבנתי בכלל מה אתה רוצה בהודעה

על SOF... ובקשר לבלאדריין, למה פותחן קופסאות? והמשחק עצמו ממש טוב :\

למעלה