אפשר המלצות בבקשה? :)

מימיל

New member
אפשר המלצות בבקשה? :)

שלום, רציתי לבקש מכם (אם תוכלו כמובן) לתת לי המלצות לשירים עצובים של בוב דילן, שקטים כאלו...עצובים בעקר בלחן דברים בסגנון Girl from the North Country או- Emotionally Yours אתם יודעים..דברים בסגנון הזה. תודה למי שימליץ
.

Chocoholic

New member
דילן לימי החורף

האמת היא שחשבתי על זה לפני כמה ימים אבל אני עדיין חי בהכחשה שהחורף מעבר לפינה... הנה כמה שירים שעלו לי מיד בראש: 'One Too Many Mornings' מתוך האלבום 'The Times They Are A-Chagin' שהוא אלבום די קודר ומעט מלנכולי, אם כי רוב השירים בו הם יותר מחאתיים מאשר אישיים. 'Sign On The Window' מתוך האלבום 'New Morning', בין האלבומים המלודיים ביותר שלו, לדעתי. 'Dirge' מתוך האלבום 'Planet Waves' - אלבום מעולה לסגנון שאת מחפשת. 'One More Cup Of Coffee (Valley Below' מתוך האלבום 'Desire'. לא בהכרח עצוב בתוכנו, אבל חובה בכל בית
'Most Of The Time' מתוך האלבום 'Oh Mercy'. וזה רק על קצה המזלג...

don't think twice, it's alright

השיר הזה נורא מתקשר לי לשירי חורף. לא יודעת למה. במיוחד שעם שירי חורף אמורים להתכרבל יחד וזה שיר על פרידה. לא משנה. חוצמזה יש גם את my back pages - אחד מהשירים הכי מדהימים שלו לטעמי (במיוחד בגלל הלחן) ונראה לי שאפשר להכניס כאן עוד שיר על זוגיות- it ain't me babe. האמת היא ששיר של דילן לחורף יכול פשוט להסתכם עם אחד מהרבה שירי מפוחית/גיטרה השקטים שלו. נראה לי לא?

Chocoholic

New member
יכול להיות

אבל גם המילים (שכידוע הם חלק בלתי נפרד מדילן) צריכות להביע בד"כ משהו שיכול להתקשר לחורף. My Back Pages הוא שיר מעולה אבל לא מתקשר לי עם חורף; It Ain't Me Babe כן, אם כי הלחן נשמע לי יותר "כועס" מאשר מלנכולי, אפשר לשמוע זאת גם בדרך שהוא שר את זה.

למעלה