אפשר המלצות

אורי נה

New member
לדעתי להתחיל מההופעה,

ומשם להמשיך. (ככה אני התחלתי. בערך, סיפור ארוך)

PaperBackWriter

New member
אולי...

אפשר להגיד שזה סוג של אוסף כי יש שם את הלהיטים, אבל אין שם כמעט ייצוג של האדום וחבל, כי יש שם שירים נפלאים... גם אחרי הקנייה של האלבום הזה המאזין עלול לחשוב שהשירים בגרסת האופלן קצת "יבשים" לעומת גרסת ההופעה, אז לא יודע... אני התחלתי עם הו הו.

אורי נה

New member
יש בזה משהו..

אני שמעתי את קספר בפעם הראשונה בהופעה (לא את הדיסק) , אז יצא שקצת התאכזבתי מחלק מהדיסקים האולפניים. לדעתי בדיסק של ההופעה דווקא אין מספיק ייצוג של הכחול.

nashin

New member
חחח אני התחלתי מהשני

הכי מגניב להתחיל מהכחול.. ואז להכיר עוד צדדים של הקספר כי תכלס לדעתי הכחול הוא האלבום הכי טוב של הקספרים.. קניתי את הכחול הלכתי להופעה קניתי את האדום ובסוף קניתי את הו הו..

PaperBackWriter

New member
הכחול הכי טוב

אבל לא כדאי להתחיל איתו, הו הו נראה לי כדאי כי הוא מסכם את הלהקה. כמו שאבי רוד והלבן הם הכי טובים של הביטלס, אבל לא הייתי ממליץ עליהם למתחילים, או שMeddle ודארק סייד אוף דה מון הם הכי טובים של פינק פלויד, אבל נראה לי למתחילים הייתי ממליץ על אלבומים יותר קלילים, והכחול הוא ממש לא קליל.

לגמרי הכחול לא מתאים

הכחול היה הראשון שקניתי ולא הבנתי כלום ולא אהבתי ואז קניתי את הראשון ונגבתי אחושילינג ואז שמעתי את הכחול והבנתי ואהבתי הכל והיום אני פחות או יותר סוגד לאלבום הזה... ואז קניתי את הו הו שהיה טוב ואז קניתי את ההופעה שדווקא לא היה משהו לדעתי

למעלה