אפשר הסבר?

idany100

New member
אפשר הסבר?

קראתי בפורום "נשמות" כל מיני הודעות....והיה שירשור לגביי תיקשור עם "רוחות רפאים"..."נשמות תועות"...."עם המדריך הרוחני שלי...." וכו'.... ואז מנהלת הפורום כתבה ש: "מספר דרכים ללמוד לתקשר, יש כמובן את הדרך האישית ללמוד לבד ולנסות לתקשר בלי הדרכה שזה גם טוב - אבל כשעושים את זה לבד צריך מאוד מאוד לדעת לזהות את ההדרכות הישירות שלנו ולא לתת לכל ישות שנמצאת בסביבה להיכנס אלינו ולתקשר איתה בגלל איזה שם מעניין שהיא אמרה. כמובן שיש גם קורסים וצריך לדעת לחפש מנחה שאת מרגישה אליו חיבור ושנוח לך איתו...." אז אני רוצה לשאול מספר שאלות: 1.מה ז"א "הגנה"??--ז"א,אני יודע שמדובר באיזשהו סוג של הגנה שאנחנו אמורים לעשות על עצמינו..על מנת שלא נגרום לעצמינו "לתקשר"....עם ישויות לא רצויות. אבל אם נגיד אני רוצה לתקשר עם המדריך הרוחני שלי......אז איך אני יכול לדעת שאם אני פותח את ערוץ 3...ו....4...(סתם השתמשתי במטאפורה ומספרים ).....בנוסף להדרכה שלי....ייכנסו גם כל מיני יישויות אחרות? קראתי גם שמישהי התחילה לראות כל מיני "אנשים" שהיו "כבר מתים" (ז"א,נשמות) ....אצלה בסלון......או ליד המכונית שלה....ושהיא התחילה ללכת בת"א....והיא התחילה לראות כ"כ הרבה נשמות שרצו שהיא תעזור להם. עד שהיא נבהלה...וסגרה את עצמה...ומאז נראה היא לי מתקשרת יותר. אז איך בדיוק גורמים לעצמינו לתקשר עם המדריך שלנו (שאנחנו מאוד רוצים)--אבל בלי שיתפסו על זה טרמפ כל מיני נשמות מהסוג הזה? כאילו,איך מבחינה "טכנית" אנחנו אמורים לעשות את "ההגנה" הזו.....ולמה שהם לא ייכנסו לערוצים שכן פתחנו? ועוד שאלה: 2.אם נגיד לומדים ומצליחים לתקשר עם המדריך (בהנחה שלוקחים מורה ,קורס או סדנא)----מה הסבירות שכשאתה לבד....שאותה "הגנה"....תמשיך לפעול עליך...בזמן שאתה לא עם המורה שלך....הקבוצה שלך....וכו'? 3.יש מצב ללמוד לתקשר עם המדריך ובמקביל לרצות גם לתקשר עם רוחות רפאים?נשמות? וכו'??...ז"א,זה משהו שבא ביחד? או שמדובר פה במשהו שונה לחלוטין. (אני יודע שמדובר בטח בפתיחת ערוצים מסויימים....) אבל האם מישהו שעושה לעצמו "הגנה"....יכול עדיין לזמן לעצמו נשמות תועות? (במודע??). ואם הן כן כבר הגיעו...והתחרטת...ואתה לא רוצה..אתה יכול "להעיף" אותם? ז"א,לסגור את הערוץ הזה?? בקיצור--אשמח לקצת הסברים לגבי העולם הזה (שאני יודע שהוא מאוד מורכב..אבל תשתדלו)--אבל עכשיו אני מבין שלפעמים יש אנשים שנעשים "פסיכים".......כי הם לא באמת מצליחים לשלוט במשהו .( וזו לא אשמתם בכלל!..מסכנים.... אשמח לתשובות לגבי השאלות ששאלתי

הסברים...

א' - אף אחד לא יכול ללמד אותך לתקשר, שלא יספרו לך סיפורים. מקסימום אפשר ללמד אותך מה זה תקשור או אולי לפתוח אותך לתקשור אם אתה מוכן לכך! ב' - להבנתי לפחות, אין צורך בהגנות. ההגנה הטובה ביותר היא לא לפחד. פחד הוא שער כניסה|סדגש אם אתה מתקשר או לא! ג' - אף אחד ושום דבר לא יכנס אם אתה לא מעוניין או רוצה שיכנס. ד' - אף מורה לא יתן לך הגנה כלשהי, להיפך, ממנו אתה צריך לחשוש.

idany100

New member
ההסברים להסברים

א.אתה אכן צודק. מדריך כן יכול לפתוח אותך לתקשור...אם אתה מוכן לכך. ב.יש ועוד איך צורך בהגנות-קרא סיפורים של אנשים בפורום "נשמות". ג.אתה טועה-קרא בפורום "רוחות ועולם הבא"-על אנשים בפורום שחוו יותר מפעם אחת דברים "מפחידים". ד.אתה בא בגישה כ"כ שלילית,שאני לא מבין מאיפה באה האנרגיה הזו--תתפלא,אבל גם בינינו,בין כל האנושות שמורכבת מאנשים שרלטנים,רעים ואגואיסטים (ואני לא מדבר בהכרח על מתקשרים או מיסטיקנים.אני מדבר על סתם אנשים כמוני וכמוך)..ישנים עדיין אנשים שמוכנים ושווה ללמוד מהם,להקשיב למה שיש להם לומר וכו'. (לא אמרתי שללכת על עיוור ולהפוך אותם לגורו שלך. גם הם לא רוצים בכך. אבל להגיד שכולם כאלה?-ואף מורה לא ייתן לך הגנה כלשהי ומי שמציע את זה,אז הגישה שלך פשוט שלילית. קראתי יותר מפעם אחת שכאשר אתה מבצע תיקשור,אתה צריך לעשות אזשהו "סוג של הגנה". אז אם אתה "טירון",אתה בהחלט יכול להיעזר במדריך שילמד אותך כיצד לעשות זאת. (מה רע בזה ומה שרלטנות בזה,אני ממש לא מבין אותך. אבל זו אמונתך,ככה אתה מתכוון לראות את האנשים -כך יהיה לך

DEL7

New member
הי עידני, למה אתה כועס?

אפרים נתן לך תשובה נקיה ויפה

hikok

New member
על פי אמונתך

כך המציאות תוכיח לך שאתה צודק זה שחושב ומאמין שצריך הגנה תמיד ימצא סיפורים שיצדיקו את אמונותו הצורך בהגנה נובע מפחד ופחד הוא גורם וירטואלי מעכב באהבה סיגל

סיריוס1

New member
הפחד הוא משהו שלא צריך לגרום...

לנו להחליט. אנחנו צריכים להחליט מתוך בחירה וגבורה ולא מתוך רגש הפחד, שכן בחירה מרגש הפחד מחזקת את מקור הפחד. ברגע שיש גילויים שליליים במציאות, הן ברמה הרגשית או השכלית, יש צורך להתמודד עם המצב ולהוביל את כלי התודעה למצב יותר רגוע ושלוו. צריך להאמין, לאהוב, עוגן רוחני שאין לו עוררין. טוב ללמוד לתקשר עם מספר יועצים כאשר תמיד יש את משהו שתמיד ניתן לסמוך עליו. אני ממליץ להאחז באל שלנו שהוא האחד ואין לו צורה או גבול. הכל ממנו והכל זה הוא. לאחר ההאחזות הזאת כעוגן מגן, ניתן להתחיל לתקשר עם הברואים השונים והמשונים... השפיות נשמרת כאשר יש אמונה בלב וכך גם הגבורה שמנצחת את הפחד. האמונה באל אחד שאין לו צורה והא היחיד שקיים ומעבר לכל הקיים מאפשר שמירה על הנשמה "מתקלות" ו-"אי-נאימויות" כאשר מנסים "לעוף" רחוק מדי, שכן גם שם הוא נמצא בדיוק כמו כאן... בהצלחה.

צודק

גם למאושפזים בבית משוגעים טוב להם ולך שכנע אותם אחרת העיקר שמאמינים ואם זה להאמין במה שאתה מביא פה כאלוהים שלך מעדיפה להיות כופרת לא רוצה אלוהים כזה

סיריוס1

New member
אין ברירה. האל האמיתי הוא איום ונורא. נקודה.

תראו את המציאות, מלאה בסבל איום. ואכן רק אל איום מקיים כזו בריאה. ולכן נאמר עליו: "איום ונורא" על ידי משה רבנו. אולם, מי יכול לחיות עם כזה אל ? אה ? זה בלתי נסבל. אז החלטנו שהוא מאוד מאוד טוב כל כך טוב עד כדי שהוא מרוב אהבה גורם לסבל להתקיים והחלטנו לצייר אותו או לעשות פסל בדמות אותו ישוע וכוד' ולהאמין שזהו צלמו וצורתו של האל אמיתי וכך להיות מאושרים עד בלי די... אולם, מי שיש לו ראש על הכתפיים ולב בחזה, יבין שאכן מדובר כאן בצלם לכל דבר, רק בגישה יותר מתוחכמת במקום פסל או צורה זה דמות אדם שאוהב ללא תנאי וכו' שהיה חי בנס וסבל במקום כולם כקרבן בהמה מן השורה, ואף בנוסף לכל קם לתחיה ורוחו תמיד מצילה כל מאמין באשר הוא וכו' כך שהנה בנו/יצרו לנו צלם רוחני ששובה את ליבו של כל אדם תמים או הנמצע בצרה וקשיי היום, לא עלינו... ובכן, האל האמיתי הוא מקור לכל הקיים ולכל האינסופיות שבו הן בטוב והן ברע, ולכן לא נותר לנו אלה לברך על קיומו ולקוות/לבקש שיהיה רק טוב ואף יותר טוב לנו ולכל השאר. שבת שלום לכולם.

סיריוס1

New member
מעניין אותי לדעת מה זה היצור הזה....

..."טרול". ולא הכוונה לתגובה שלפני, אלה שעכשיו נכנסתי הביתה מעבודה, ועלה בדעתי בדרך באוטובוס, שעה שקראתי מסרי הפליאדים ולאחריו מעט מספר התורה, כדי לאזן את הרוח, הבנתי שאני "טרול" מלשון "תרול" שהכוונה "תורה לו". משהו גס ומכוער לעומת הרוח העדינה של "מסרי הפליאדות". אמנם אני אוהב יותר את רוח התורה, אולם התחושה המוזרה הזאת היתה כאשר קראתי את התורה לאחר שקראתי אתה מסרי הפליאדים. עכשיו מעניין אותי לדעת, מה זה טרול ? האם זה יצור מהאגדות ? האם הוא טוב או רע ? כי הרי הכל יחסי, וגסות הרוח של חיי קדם היא כטרול לעומת העדינות הזוהרת של הכוכבים וחיי ימינו הפנקים... האם אני טרול לעומת אלו שמחוברים עם הפליאדים ? האם זה שיש לי מטה גדול עם אבן עליו ואני נוהג להלך בו כל ערב בבית וללבוש אבנים טבעיות על גופי ובכל מקום בביתי, עושה אותי סוג של טרול. אפילו הקול שלי השתנה להיות גס ומוזר ומחוספס. אם אני הופך להיות טרול אמיתי ? האם יש למישהו מסר לכך ?

אי צ'ינג

זה אשר בהיר הוא יזרח פעמיים התמונה של אש כפי שהשמש נעה לא הרף ומביאה אור כך ראוי שנמשיך את מלאכת הטבע בעולם האנושי אם נטפח אופי בהיר הוא יאיר גם לאחרים

למעלה