אפשר הערה?

אמיתמי

New member
אפשר הערה?

שלום לכן, בתור אשה דתיה, שמחתי לשמוע שנפתח פורום חדש לנשים דתיות. אבל כשאני קוראת את הודעת הפתיחה, נדמה לי שנושאי השיחה שמוגדרים כאן מאוד מצומצמים ולא משקפים את מה שמעניין אותי ואת חברותי. נשים דתיות מתענינות גם בנושאים אחרים, כגון: שילוב של בית ועבודה תרבות פנאי טיפוח אישי תחביבים וגם בנושאים כבדים יותר כ: פוליטיקה יחסי דת ומדינה נושאים שעל סדר היום הציבורי וכו' ובעצם, למה להגביל או לצמצם את נושאי השיחה? הרי בהיותנו נשים אנחנו בני אדם והכל יכול לעניין אותנו.

sarav55

New member
אני איתך את בהחלט צודקת

יש המון על מה לשוחח ומי כמונו הנשים יודעות רק פותחות את הפה והשיחה נשפכת וגולשת למקומות אחרים בכלל

ולכך נאמר במקורותינו:

עשרה קבי דיבור ירדו לעולם תשעה נטלו נשים

RON LI

New member
מכיוון שהמנהלת חרדית.

אז היא קובעת את הכללים פה.. אבל לא חושבת שתהיה לה בעייה עם נושאים של פוליטיקה ודת ומדינה פנאי (השאלה מה עושים בפנאי ) וכו` תנסי ונראה כבר...(;

כל מי שיש לה מה להוסיף בענין זה מוזמנת ../images/Emo140.gif

אחשוב על כל מה שיוצע בשרשור הזה בכובד ראש ואחליט איזה עוד נושאי שיחה להוסיף לפורום
אשמח מאוד לשמוע את כל מה שיש לכן לאמר בנושא
שתהיה לכולן המשך גלישה נעימה

dralina

New member
אבל בהודעת הפתיחה המנהלת כתבה גם

"וכן כל מה שעולה בדעתכן והכל בגבול הטעם הטוב ובלשון נקיה."
אני לא מרגישה שיש פה הגבלה...

../images/Emo45.gif כל הכבוד לך ../images/Emo6.gif עלית על הנקודה ../images/Emo24.gif

והצבעת עליה לכולן שכולן כאן תבננה שלא הגבלתי בשום נושא אל כפי שכתבת:
הגולשות היקרות מוזמנות לכתוב בכל נושא שעולה על דעתכן והכל בגבול הטעם הטוב ובלשון נקיה שתהיה לכולנו המשך ערב טוב והמשך גלישה נעימה ומהנה

שמנה ../images/Emo23.gif ותראנה ../images/Emo24.gif

עדכני את ההודעה שלי על מטרות הפורום
ואתן יותר ממוזמנות להתחיל לדון בנושאים הישנים ובנושאים החדשים גם יחד, ומי שרוצה להוסיף עוד נושאים מוזמנה להציע ונשקול גם אותם
ושתהיה לכן המשך גלישה נעימה ומהנה

למעלה