אפשר השווצה? עוד לא גמור- אבל אני כבר גאה בעצמי....
ד דפנה מי New member 8/11/04 #4 את ממש אומנית../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif איזה יופי וזאת שלפני איה ממש יצירה מופלאה
ה היידי אור New member 9/11/04 #11 הג'ירפה היא על המראה שסבא של אופק הכין במיוחד בשבילה (יש לו מפעל לזכוכית)
נ נועה ו New member 9/11/04 #9 נעשיתי ירוקה מקינאה ../images/Emo153.gif וואו !! איזה יופי ! מחכה כבר ליום שלמתן יהיה חדר משלו ואני אשוויץ כאן בתמונות...
נעשיתי ירוקה מקינאה ../images/Emo153.gif וואו !! איזה יופי ! מחכה כבר ליום שלמתן יהיה חדר משלו ואני אשוויץ כאן בתמונות...
א אפרת12 New member 9/11/04 #12 וואו יקירתי את באמת מוכשרת../images/Emo70.gif חוץ מזה שאני גם לא מבינה איך את מספיקה לעשות את זה עם שתי המלאכיות בבית, כך שגם פה אני מוצאת שאת ראויה להערצה
וואו יקירתי את באמת מוכשרת../images/Emo70.gif חוץ מזה שאני גם לא מבינה איך את מספיקה לעשות את זה עם שתי המלאכיות בבית, כך שגם פה אני מוצאת שאת ראויה להערצה
S sugerbabe1 New member 10/11/04 #17 ../images/Emo45.gifאיזה השקעה כל הכבוד ..מקסים ואת כל זה עשית לבד? מתי יש לך זמן?
ה היידי אור New member 10/11/04 #18 זמן? בין החתלה להנקה לשינה.... כל יום 5 דקות. ציינתי שהתחלתי אי שם במאי?....