אפשר חוו"ד?

מיריק22

New member
אפשר חוו"ד?

ריכזתי באתר כמה יצירות שלי, אשמח לשמוע חוות דעת.... http://www.anan.co.il/IRUCTUNXNF825200601657/

ittaih

New member
איזה יופי!

כל הכבוד על הצבעוניות והחינניות. שאלות: 1. באיזה נייר את משתמשת? (אני מניח שמדובר בבת. אם אני טועה תתקן) הנייר המתחלף בקופסאות זה נייר יפני? קוריאני? מאיפה השגת? 2. מאיזה מקורות הדגמים? הקופסאות נראות לי כולן או רובן מ"Origami Boxes" של טומוק פוסה. האם יש מקורות אחרים לקופסאות? ה"איריסים" שלך הוא דגם שנראה לי לא מוכר (לי). מאיפה הוא? קופסאות, כמו שחלק כאן יודעים, הפכו למין אובססיה שלי בזמן האחרון, אז יש לנו שפה משותפת. אבל אני בדרך-כלל עובד על אלה שהן מנייר אחד ולא מכמה חוליות, למרות שגם אלה מקסימות בעיני. יותר מאוחר אנסה להעביר כמה תמונות (כן, זה קרה, קניתי מצלמה סוף סוף. עכשיו האתגר זה להקטין את הרזולוציה כדי שיהיה אפשר להעביר את זה לפורום. למישהו יש את הפיתרון בשלוף?).

מיריק22

New member
תודה

אממ.. תודה רבה על הפרגון!!! 1. הנייר בחלק מהקופסאות הוא נייר יפני, נייר ששהביאו לי חברים של ההורים מיפן. וחלק זה פשוט מנייר עטיפה, שלקחתי מאיזה חנות מתנות. 2. הדגמים של הקופסאות הם של TOMOKO FUEZ 3. הדגם של האיריס זה הדגם הכי פשוט, יש אותו כמעט בכל אתר, אני פשוט גלגלתי לו את העלי כותרת. אתה יכול להקטין את התמונה, בעריכה בצייר. תמונה---> מתיחה / הטיה ----> ולכתוב 25% באורך וברוחב. זה יוצא טוב (כמו שלי) אממ... אם אתה רוצה אני יכולה לשלוחלך מספר דגמים של קופסאות... (בפרטי)

למעלה