אפשר ח"ד? שמלה שציירתי.. לא גמורה, אני פשוט לא יודעת איך להמשיך. נתקעתי
מ מ ת ו ל ת ל ת 16 New member 20/10/07 #1 אפשר ח"ד? ../images/Emo9.gif שמלה שציירתי.. לא גמורה, אני פשוט לא יודעת איך להמשיך. נתקעתי
T the whole shebang New member 21/10/07 #2 אפשר להגיד ואו?../images/Emo99.gif אני אוהבת את זה במיוחד שזה ארוך,אולי תנסי להוסיף משהו מעל? או עיטורים? אני אישית נורא אהבתי,בלי כלום
אפשר להגיד ואו?../images/Emo99.gif אני אוהבת את זה במיוחד שזה ארוך,אולי תנסי להוסיף משהו מעל? או עיטורים? אני אישית נורא אהבתי,בלי כלום
ד דנהד23 New member 21/10/07 #4 כמה הערות כרגע הסקיצה לא נראית כמו בגד מכיוון שלא העברת את ההרגשה של הבד.. אם זהו בסיס השמלה תתחילי לתת הדגשות בקפלים ובגימורים ואז יהיה לך יותר קל לראות מה להוסיף.
כמה הערות כרגע הסקיצה לא נראית כמו בגד מכיוון שלא העברת את ההרגשה של הבד.. אם זהו בסיס השמלה תתחילי לתת הדגשות בקפלים ובגימורים ואז יהיה לך יותר קל לראות מה להוסיף.
P P i x i e s New member 24/10/07 #5 ../images/Emo45.gif, וגם הפרופורציות נראות מעוותות, אלא אם כן היא 2 מטר... השמלה נראית די משעממת ככה בלי צבעים, זה ממש דו מימדי..
../images/Emo45.gif, וגם הפרופורציות נראות מעוותות, אלא אם כן היא 2 מטר... השמלה נראית די משעממת ככה בלי צבעים, זה ממש דו מימדי..