אפשר טיפ לרכישת גלקסי ?

rubins8

New member
אפשר טיפ לרכישת גלקסי ?

מעוניין לקנות גלאקסי s (ברזל) אשמח לדעת מה עלי לבדוק (גרסה וכו' ) בעת רכישת המכשיר. האם האריזה צריכה להיות חדשה סגורה או שאם אני רוצה עברית מלאה היא אמורה להיות פתוחה בגלל העדכון. הוא בכלל מתבצע אצל היצרן או בחנות המשווקת? כלומר איזו גרסה ועל מה לא להתפשר וכו'.. תודה רבה לתשובה

rubins8

New member
כשספק כותב :עברית רשמית

מה זה אומר ? והאם יש שוני בין גרסאות? מה עדיף שיהיה ?

white star

New member
../images/Emo54.gif ת:

נתחיל עם זה שיהיה אנדרואיד 2.2. אם זה פחות זה אומר שהמכשיר ישן. לסגור אריזה זה לא כזה קשה, אפשר לעשות את זה בקלות במעבדה עם מכשיר מתאים. בגדול אנדרואיד 2.2 תומך בעברית, כשאומרים רום מקורי בעברית זה אומר שזה הרום הרשמי של סמסונג. אם יש לך סבלנות, אני ממליץ לך לחכות טיפה, אוטוטו אמור לצאת הגלקסי 2. אולי לא תרצה אותו כי הוא בטח יהיה יקר אבל לפחות הוא יוריד את המכיר של הגלקסי הראשון.

rubins8

New member
תודה, בהערכה

אקח בהחלט את ההמלצה , הרגיש לי לא נכון לקנות מחר גם ככה

מיכאל45

New member
נצל"ש - האם יש תאריך ליציאה לשוק של הS2?

הנוקיה הישן שלי (5200)הולך וגוסס ואם כבר אני צריך להחליף אז רק למשהו חדש באמת. אני במאי בלונדון השאלה האם יש סיכוי שיגיע עד אז והאם אפשר לקנות אותו שם sim free ולהתקין רק את העברית?

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא אמור לצאת בתחילת מאי

הוא היה אמור לצאת עכשיו, היתה דחיה. כמה שהבנתי הסיבה ששידרגו את המעבד (לכפול ליבה במהירות 1.2 במקום 1). הוא יבוא עם אנדרואיד 2.2 או 2.3 שבכל מקרה תומכים בעברית, צריך לשנות שפה ולהתקין מקלדת בעברית :)

מיכאל45

New member
עד כמה שידוע לי הוא אמור לצאת עם 2.3

תודה על התשובה המהירה אבל אם יצא עם 2.2 עד כמה בלאגן זה לעדכן את הגירסה כשתצא רשמית? במיוחד כשאני קונה פרטי בחו"ל ולא דרך אחת מחברות הסלולר בארץ

white star

New member
../images/Emo54.gif לא יותר מדיי

הסמסונג או לא אחד המכשירים הקשים לפריצה. חוצמזה אם אתה קונה אותו בחו"ל אז הוא בא עם הROM המקורי של סמסונג ואז אתה יכול לבצע שידרוג ישר מהמכשיר בלי צורך לפרוץ

למעלה