אפשר ייעוץ בענייני ביטוח?

עב

New member
אפשר ייעוץ בענייני ביטוח?

היום הייתה לי שיחה עם אבי. הוא חושב שאמי תישאר במחלקה הסיעודית והתחיל לבדוק את הביטוחים שיש לו. אמרתי לו שהדבר הטוב ביותר יהיה שנתייעץ שנינו עם העובדת הסוציאלית של בית האבות בו הם גרים. די ברור לנו שלא נקבל סיוע ממשרד הבריאות. למרבה המזל הורי מבוטחים שניהם בשני ביטוחים סיעודיים שונים. שאלותי: האם יש טעם או צורך לגשת למשרד הבריאות? האם הביטוח הלאומי משתתף בהוצאות? האם הביטוח הסיעודי דואג להתקזזויות אם יש בכלל? האם נכון לגשת לעובדת הסוציאלית? אשמח אם תסבירו לי מה עושים ומה כדאי לעשות. אני משערת שהנושאים נדונו פה ושם אנא סילחו לי אני בשלב של המתחילים.

אירילה

New member
שלום עב , מצ"ב קישור לביטוח לאומי

העוסק בקצבאות לזקנים ולחולים קשים,מקווה שקצת עזרתי. ייתכן שחלק מהגולשים נמצא כעת בחופש חנוכה ,מעט סבלנות והם יענו לך. שיהיה לכם בהצלחה גרשון

zammir

New member
ייעוץ בנושא ביטוח

מעבר לביטוח הלאומי קיימים ביטוחים נוספים, כמו המשלים של קופות החולים אשר כולל בתוכו במידה ורכשתם גם ביטוח סיעודי. בנוסף קיימים ביטוחים פרטיים המשווקים על ידי חברות הביטוח השונות. רוב הפוליסות הפרטיות כוללות בתוכן כיסוי לאלצהיימר. אשמח לייעץ בנושא, את מוזמנת לפנות אליי 03-9037337 או 0544-280160 איתן זמיר

משרד הבריאות

א. אם אמך היתה חברת ההסתדרות + קופח , בהחלט מגיע לה קוד. שזה אומר תמיכה כספית. במשרדים השונים לא ממהרים לספק מידע זה. צריך לגשת למשרד הבריאות ולבדוק מהם זכויותיה.

בבוקוש

New member
ביטוח ועזרה ממשלתית

ישנם נושאים שונים בהם מגיע לכם סיוע חוץ מהביטוח הלאומי מגיעים לך למשל החזרי מס משמעותיים אפשרות לעובד בחינם ועוד אשמח לעזור כי עברתי את מסכת העינויים בעצמי

למעלה