אפשר "ילדים זה כאן" אחד?
L lulyK New member 17/1/05 #2 טוב, לא מחכה לתשובה ../images/Emo9.gif חיבת לחלוק איתכן רגע של נ-ח-ת: סבתא: יותמי, את מי אתה הכי אוהב בעולם? יותם: אמא. סבתא: אבל את מי עוד? יותם: אמא. סבתא: בסדר אתה אוהב את אמא. אבל את מי עוד? יותם: אמא. סבתא: ואת מי ע-ו-ד? יותם (נעתר): סבתא.
טוב, לא מחכה לתשובה ../images/Emo9.gif חיבת לחלוק איתכן רגע של נ-ח-ת: סבתא: יותמי, את מי אתה הכי אוהב בעולם? יותם: אמא. סבתא: אבל את מי עוד? יותם: אמא. סבתא: בסדר אתה אוהב את אמא. אבל את מי עוד? יותם: אמא. סבתא: ואת מי ע-ו-ד? יותם (נעתר): סבתא.
L lulyK New member 17/1/05 #9 מאד משקיענית, הוא מצידו באמת אוהב אותה אהבת נפש (כששואלים אותו מי אוהב אותך הכי בעולם, הוא דווקא עונה סבתא...).
מאד משקיענית, הוא מצידו באמת אוהב אותה אהבת נפש (כששואלים אותו מי אוהב אותך הכי בעולם, הוא דווקא עונה סבתא...).
ש שרון של לוטן New member 17/1/05 #6 ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif
י ירדן של ירון וטל New member 17/1/05 #10 מתוק אמיתי וגם חכם הולכת מחר על הבוקר לברר מה קורה אצלינו, בעניין. מקווה לא להתאכזב
A ayush New member 17/1/05 #11 ../images/Emo99.gif איזה יותם ממיס../images/Emo23.gif רק בר שלי מסרב לומר אמא ? (כל היום אבא אבא אבא אבא)
../images/Emo99.gif איזה יותם ממיס../images/Emo23.gif רק בר שלי מסרב לומר אמא ? (כל היום אבא אבא אבא אבא)
D dorlim New member 17/1/05 #13 איזה נחת ../images/Emo9.gif אצלנו אממממממא זה רק כשהיא כועסת עלי אחרת אני אבא
G galiaS New member 17/1/05 #21 אח...איזו נחת התשובה של נטע לשאלה "את מי את הכי אוהבת בעולם?" זה "טע" (שזה, נטע).