אפשר כבר להזמין...

aniviel

New member
אפשר כבר להזמין... ../images/Emo26.gif

כרטיסים להקרנות הטרום בכורה שביום רביעי הקרוב, ל'היום שאחרי מחר' ול'טרויה'. אם אתם מתכוונים ללכת ביום רביעי, כדאי שתמהרו
אני כנראה הולכת היום ל'50 דייטים ראשונים', אז אני אעדכן אתכם בנושא ואודיע לכם כמה באמת רואים את שון אוסטין

aniviel

New member
חזרתי הרגע מ50 דייטים ראשונים...

קודם כל, הזמנתי גם כרטיסים מראש בקולנוע לטרום בכורה של 'היום שאחרי מחר' (שמסתבר שטעיתי, למרות מה שאמרו בטלפון, זה לא ביום רביעי הזה אלא יום רביעי לאחר מכן, ב26/05), קיבלתי גם פוסטר גדול, יפה של 'היום שאחרי מחר' עם ההזמנה אז זה אפילו עושה את זה יותר טוב
עכשיו, '50 דייטים ראשונים'... אוקי, קודם כל אני חייבת לציין שלמרות שזה סרט דיי טיפשי ולמרות שאני לא סובלת קומדיות רומנטיות בכלליות, מאוד נהניתי ממנו. דרו בארימור ואדם סנדלר משחקים מצויין. הסרט משעשע למדי ועם זאת גם מאוד עצוב. שון אוסטין משחק אחלה והוא ללא ספק אחד ה'ליצנים' של הסרט עם יציאות משעשעות פה ושם, לא הסתדר לי קצת המבטא המוזר שהוא מנסה לעשות בסרט אבל נסלח לו
בקיצור, אין הרבה מה להגיד אם אני לא רוצה להרוס לכם, ואני לא רוצה להרוס, אז כל מי שאוהב קומדיות רומנטיות צריך ללכת לזה בטוח, אחרים, אני לא בטוחה, תהיו מודעים לעובדה שזה סרט טיפשי ואל תצפו ליותר מדי

LeAnNe

New member
זה לא נראה שווה../images/Emo62.gif

לסרט "50 דייטים ראשונים" זה יותר סרט של לראות בבית עם הרבה פופקורן וחברות. משהו מפורסם משחק בהיום שאחרי מחר?

adva g

New member
מסכימה איתך

"50 דייטים ראשונים" זה מהסרטים שאני אישית מעדיפה לחכות להם בDVD...

Lara145

New member
אני מזה רוצה ללכת לראות את זה!

זה נשמע וניראה מזה סרט טוב, זה צריך להיות מזה מצחיק! אני חושבת שאני ילך השבוע.

למעלה