אפשר כבר לישאול! לאן השנה?

skier

New member
אפשר כבר לישאול! לאן השנה?../images/Emo98.gif

סוף סוף לקראת סוף-תחילת ההחנות!! לפחות ככה זה אצלנו בחברה אנחנו כבר מחליטים על מקום לאחר ברורים והשוואות ומתחילים בהכנות הנוספות למיניהן.... (השנה זה עדיין לא ככה למרות שהפזילה היא לאלפ דו'אז בשנית)

yaircarel

New member
כן אפשר ../images/Emo13.gif

נכון שאפשר להריח את סוף הקיץ :=) איזה כיף. השאלה העיקרית השנה לא תיהיה לאיפה אלא איך. אני תפרן לאללה. המיתון הזה באמת קורע לי את חשבון הבנק. זה כאילו המשכורת המצ'וקמקת ניכנסת לוואקום ולא משפיע על המינוס. מקסימום אני אמכור כליה. הסוד יהיה למצוא משהו זול וטוב. במקור רציתי לנסוע עוד פעם לאיזה מגה אתר צרפתי. אולי ל espace killy אבל לאור ההדרדרות הכלכלית המורגשת יהיו שינויים בתוכנית. אולי אוסטריה או הדודלומיטים אולי אפילו עוד פעם אנדורה? משהו בנוסף לחרמון בטוח יהיה השאלה מה. מה היתה החופשה הכי זולה שהייתם?

liran87s

New member
אנ'לא יודע :-|

יודע עם מי, לא לאן, כל שנה זה בהדרגה הופך לעם מי ולא לאן... לאן יסתדר כבר, שלג יש, לקפוץ נקפוץ, מלולים חדשים נראה

liran87s

New member
כן, עברה טיפול 10,000 ../images/Emo13.gif

במצב תקין ביותר
כבר עשיתי אחרי הפציעה יומיים בחרמון ומלא וויקבורד --->>> אני אשתדל פעם הבאה לא לשבור כתף, ובטח לא את אותה אחת, שלא תתעוות לגמרי
דרך אגב, מחר אני בפארק דרום, מי שרוצה להצטרף מוזמן !

liran87s

New member
זה לא כזה יקר ../images/Emo26.gif

זה 76 ש"ח לשעה כולל ציוד מושכר (אם אתה רוצה אפשר לחסוך 15 ש"ח על ציוד אבל אתה לא רוצה שיפתח לך אחד הביינדינגס שניה אחרי שיצאת...) - קיצור, ממש ממש כיף, פעם אחרונה שהייתי קפציתי שם איזה מטר הקצת, מחר אני אנסה לעשות גראב (לתפוש ת'בורד עם היד בקפיצה) את רשמי ממחר אני אכתוב פה
ומשבוע הבא נגמר החופש ואיתו כל הוויקבורד, לישון עד מאוחר וללכת לישון מאוחר, אז השבוע אני מנסה לעשות כמה שיותר ! כי משבוע הבא אני נשאר עם הסקייט המעפן שלי וחוזר לקריית הממשלה

liran87s

New member
הצלחתי 5 גראבים ../images/Emo13.gif

אבל לא הצלחתי לנחות, אבל היו התרסקויות יפות... קיצר, היה מעפן מכמה סיבות: 1. ישנתי רק חמש שעות ולא היה לי כוח 2. היה מפוצץ שם באנדשים שגולשים טוב, מ שאומר שהמתקן לא מתפנה מהר 3. לדעת שקפיצה סטנדרטית תעבור בשלום אבל בכל זאת לנסות עם גראב... אז ככה, חוץ מגראבים ניסתי עוד משהו חמוד סגנון טוני הוק, הוויק למטה, ראש וחבל למטה, יצא פיצוץ, אבל נחית לא משהו
זהו בערך... מתי כבר חורף ?! מתגעגע לשלג !! מים זה לא מספיק !!

אלברוש

New member
pila../images/Emo140.gif

אתר פילה -קלאב ולטור דרך אופיר טורס היה לא יקר,נדמה לי בסביבות 1000 $ בשנה שעברה בתחילת ינואר.אתר קטן אבל מאוד חמוד עם מסלולים רחבים ויפים בלי לחץ של אנשים,לפחות באמצע שבוע.

חופשה זולה.

מניסיון קודם וגם בתוכנית לחורף הקרוב: לא מזמינים שום דבר יותר מוקדם משבועיים מראש. טיסה ורכב של ה"רגע האחרון" למינכן בשבוע השלישי/רביעי בינואר: 250-300$. מחליטים על האתר (אוסטריה או דולומיטים) ממש לפני הנסיעה, לפי מצב השלג- זה ייתרון אדיר. צימר לשבוע לאדם:200-240 יורו. סקיפס: 160 יורו. אוכל: 150-200 יורו. סה"כ (ללא השכרת ציוד): 800 יורו.

anat712

New member
ucpa בלה פלאן

הייתי שנה שעברה ב ucpa (רשת אכסניות נוער צרפתית) בלה פלאן והיה מדהים. אני יודעת שיש רתיעה מקלאבים לפעמים אבל באמת היה מצוין. אוירה נחמדה, אוכל לא רע בכלל, ציוד טוב, הדרכה טובה והכי חשוב זול. אני לא זוכרת בדיוק אבל בסביבות ה 1000 דולר כולל סקיפס והשכרת ציוד. צריך לזכור שזו אכסניית נוער ולהתאים ציפיות. זה לא מלון פאר, החדרים פשוטים ואם באים פחות מארבעה אז יכולים להיות לכם שותפים לחדר (אני ואחותי היינו עם בחדר עם צרפתית ובלגית) אבל כשיש שלג טוב ואתר טוב (ואת זה ברוך השם היה גם היה) אז מה משנה כל השאר?? או כמו שאבא שלי אוהב להגיד "באים לחופשת סקי כדי לעבוד, לא להנות...". מומלץ מאוד מאוד!!!

skier

New member
את חדשה פה?

אם כן וגם אם לא מאיפה בת כמה? כמה זמן על השלג? אתר אהוב וכו'...

anat712

New member
חדשה מאוד

אני מאיזור חיפה, בת 21. על השלג כבר בערך 5 שנים אבל רק פעם אחת בחו"ל (לה פלאן), שאר הפעמים בחרמון. עושה סקי, לא סנובורד. היה לי ניסיון קצר מאוד עם סנובורד אבל פשוט אין לי סבלנות לעבור את השלב המעצבן של ללמוד וליפול כל הזמן עד שמתחילים להנות מזה... מה שכן אני אוהבת זה סנובליידס. ניסיתי כשהייתי בחו"ל והתאהבתי לגמרי! יש לי כוונה השנה לנסוע לאוסטריה. יש למישהו המלצות מיוחדות?

skier

New member
אהה...

אוקיי אז ברוכים הבאים (צעירת פורום) את יודעת פה הצעירים שומרים יותר ומחממים מקלדות וכאלו... ומי שדופק עריקות מקבל 28 בפורום ביטוח.... (סתם היום רוח צבאית) בקיצור ברוכים הבאים!!

dovgazit

New member
ממש לא - התכוונו חופשה זולה

מצ"ב תמונה נוספת - נסיון שני

drz400e

New member
בעזרת אלי השלג...

לויסטלר. זה קצת יותר זול מפה(טורונטו), אני מודה,אבל גם לנו זה רחוק וחלום רטוב ( סליחה-קפוא...). ואולי אולי איזה משהו בשוויץ או צרפת בדרך לביקור בארץ.

rami arnold

New member
אפשר, בטח שאפשר!!../images/Emo176.gif

כבר מריחים את זה באוויר - ואפילו קיבלתי כמה פרוספקטים לחורף הקרוב!! צרפת? איטליה? אוסטריה? אולי שוב ל - Verbier (שוויץ),היתי שם שנה שעברה ועוד לא הרגשתי ש"מיציתי"... העולם גדול והאפשרויות פתוחות! ****אלונה - בהצלחה בסדרת תחרויות הדאונהיל" במנרה וחניתה********* (רק תשמרי על עצמך בירידות המטורפות האלו - שלא תיהרס חס וכרפס עונת הסקי...)

למעלה