אפשר כמה מילים מאורח ?

אפשר כמה מילים מאורח ?

לפני הכל - ערב טוב וחג שמח לכולם .
כאחד שעושה הרבה שנים מילואים , ובחמישי האחרון בלילה סיים עוד שבועיים של אימון +תרגיל גדול בצפון , יש לי כמה מילים מחוץ לשיגרה ..

לכל אלה שבאים ועושים .( והיה לנו אחוז גיוס מרשים , כרגיל בשנים האחרונות ) אפילו אם קצת מקטרים ותלוננים .. אבל בשורה התחתונה - באים ותורמים. תודה .. כי בימינו זה לא ממש טבעי ושקוף , לא מצד החייל/מפקד , ומאד לא מצד המעביד . ובכל זאת , אנשים מגיעים .
תודה לכל המתנדבים . אלה שהיו כבר צריכים להשתחרר , ועדיין חותמים וממשיכים לתרום .
תודה לתופעה שמבחינתי היא די חדשה ( שנים בודדות) ומאד מוערכת של נשים שמגיעות ותורמות לכל סוג של מאמץ ועשייה .
תודה גדולה וחג חירות שמח לכל העושים במלאכה .

ומוסיף ואומר--אליעזר שטרן נמאסת עלי

טוב הבנו..בר רפאלי לא רצתה לשרת בצה"ל עשתה נישואים פיקטביים עם קרוב משפחה רחוק
כל כוחות צה"ל נגדה
ושוב האדיוט אליעזר שטרן פתח את פיו כנגד בר רפאלי

בזמני היה האלוף "יה -יה" כראש כח אדם בצה"ל
האדם ברמה עולמית כיבד את כל חייל מקרבי ועד חייל מקצועי ואמר דעתו על "הפזמניקם"של גולני שעשו מרד..
והנה בא לנו ראש אכ"א אליעזר שטרן והחליט שהצבא שלנו יהודי ולא ישראלי למרות שמשרתים בו דרוזים,צרקסים,נוצרים ערבים,נוצרים רוסים, ועוד..
ובנוסף לזאת החליט שחיילים לא קרביים לא יקברו בבתי קברות צבאיים
ועל זה קיבל מלא תגובות מחיילים לא קרביים ששירתו במלחמות ישראל ממלחמת כיפור ועד מלחמת לבנון2

אז..הבנו הוא נגד בר רפאלי,נגד גו'בנקים,ובכלל הצבא שלו יהודי..

אני בעד כל חייל מש"ג והעובד רס"ר ועד לסיירת מטכ"ל וטייסי קרב
הצבא נמדד מהחייל החלש ביותר ועד לחייל החזק ביותר
אם נגזר על בר רפאלי להציג את המדינה שלנו או את "צה"ל הכובש" בצורה הטובה ביותר בעולם אני בעד

ממני,אזרח ששירת 3 שנים בתור לא קרבי ותרם 110 אחוז מעצמו בחימוש ועבר מבצעים (דין וחשבון,ענבי זעם)
ומשרת מגיל 22 ו2 חודש במילואים ושירת גם בזמן האינטפדה השנייה בשטחים (וכרגיל סופחתי לגדודי שריון)ושוב נתן מעצמו 110 אחוז
ופוטר מ2 מקומות עבודה בשל אימוני מילואים בלי שום עזרה של הצבא
ובמהלך חיי הסתדרתי ומצאתי עבודה קבועה

נקווה יותר לא לשמוע את החרטטן שטרן
ובטח לא לשמוע את המתנצל הראשי שיתן פיצויים למשפחות מחבלים שתקפו וחטפו לוחמים מהשורה הראשונה במשט הלא חוקי של המרמרה
כיום בר רפאלי נראית ונשמעת פי 10 טוב מ2 האנשים האלה שחושבים שצה"ל הוא רק שלהם וכן נכון היא לא שירתה בצבא ואני עצמי נגד שירות בנות ישראל בצבא
ובעד שירות לאומי

למעלה