אפשר כמה שאלות טכניות של מתחילים?

תותיער

New member
אפשר כמה שאלות טכניות של מתחילים? ../images/Emo9.gif

1) איך בונים טכנית את הדגם לפיו נגזור את הספוג של הבובה? כלומר- אם אני רוצה בובה של...נגיד....ג'ירפה- איך אני מתרגמת את הציור הדו מימדי לבובה תלת מימדית? (מבינים למה אני מתכוונת?) 2) איפה אפשר לקנות ספוג לבובות? באיזה עובי עדיף? מה המחיר הממוצע? שנחשב נורמלי? 3) איך מחברים את הבובה, ועוטפים בבד כך שלא יהיו "פסי חיבור" בין החלקים? כי בהדבקה רואים את הפסים, ובציפוי בנפרד של כל חלק ואז חיבורים, גם רואים את פסי החיבור... תודה!

מנסה לעזור לך ../images/Emo13.gif

לגבי שאלות מס' 1 + מס' 3 - בשורה הכחולה שמכילה מס' קטגוריות תמצאי את: הודעות נבחרות שלחיצה עליו תוביל אותך לסדנאות שהועלו בעבר ויוכלו לסייע לך להבין טוב יותר, הסדנאות מלוות בהסבר כתוב ובתמונות מתהליך העבודה והרי אין טוב ממראה עיניים!!! הסדנאות שיוכלו לעזור לך בשאלות אלה הן: סדנת המומחים בהנחיית מאור קדוש - בובת שולחן של מדען מטורף
ממליץ לך להתחיל בסדנה של מאור מאחר והיא מאוד מפורטת ומתחילה משלב הסקיצה דרך המעבר לעבודה בספוג ויצירת הבובה כפי רצית להבין. ולהמשיך בסדנאות: דבי זריהם מלמדת להכין בובת קוף, בובת סביבון פה נפתח והביצה שהתחפשה שגם הן סדנאות של דבי זריהם ותיאטרון הפטרייה. תשובות לשאלה מס' 2 - אין לי מושג מאיזה איזור את בארץ אבל בת"א ניתן לקנות ספוג בנחלת בנימין ובדרום ת"א באיזור תחילת דרך ת"א - יפו ברחוב של המרפדיות אבל ניתן להשיג ספוגים כמעט בכל איזור תעשייה בארץ בו נמצאים מרפדיות ומפעלים ליצור מזרנים. לגבי העובי תלוי במה את רוצה להכין אבל לדעתי מומלץ בכל מקרה לקנות את העבים ביותר ולחתוך כל פעם ע"פ הצורך מחירים - אין לי מושג... אני לא בונה בובות בעצמי ולכן גם לא יודע מה המחירים שנחשבים סבירים - על כך בוודאי יתנו לך תשובה אחרים מקווה שהצלחתי לסייע במעט ספרי לנו אם אהבת את הסדנאות הנ"ל ( ויש גם אחרות שלא קשורות לנושא הנ"ל אבל בהחלט מעוררות את הדימיון
) ושתפי אותנו בהתקדמות. בכל שאלה ובקשה - אנחנו כאן

למעלה