אפשר לבטל את המפגש... אני לא מגיע סורי...
ח חוצפאי חוֹלה New member 6/7/03 #3 די נו ../images/Emo3.gif אני מסמיק קצת... הרבה... זה טוֹב... עייף לי מדי. וכוֹאב לי הטחוֹל יוֹתר מדי. כרגע לא נראה לי שאני אגיע...
די נו ../images/Emo3.gif אני מסמיק קצת... הרבה... זה טוֹב... עייף לי מדי. וכוֹאב לי הטחוֹל יוֹתר מדי. כרגע לא נראה לי שאני אגיע...
Y yuval k New member 6/7/03 #4 ראו אנשים - אם הוא לא בא, אולי נדחה ליום אחר (ד' למשל...) בשביל הילופ? אם זה לא מקלקל יותר מדי תוכניות.
ראו אנשים - אם הוא לא בא, אולי נדחה ליום אחר (ד' למשל...) בשביל הילופ? אם זה לא מקלקל יותר מדי תוכניות.
א איש החידות New member 6/7/03 #5 ../images/Emo46.gif אתמול התקלחתי במיוחד לקראת המפגש ביום שלישי ... מה אני אעשה עכשיו
Y yuval k New member 6/7/03 #6 ../images/Emo41.gif כל אחד להביא למפגש... ../images/Emo41.gif כל אחד צריך להביא לאיש החידות, למפגש, 250 מ"ל (בדיוק!) של מים צלולים (רצוי מהירקון) בתור פיצוי. הולך אה כן, ונא לא לשכוח את ה-500$ שלי בשביל הפסנתר-פטישים
../images/Emo41.gif כל אחד להביא למפגש... ../images/Emo41.gif כל אחד צריך להביא לאיש החידות, למפגש, 250 מ"ל (בדיוק!) של מים צלולים (רצוי מהירקון) בתור פיצוי. הולך אה כן, ונא לא לשכוח את ה-500$ שלי בשביל הפסנתר-פטישים
H havlaz New member 6/7/03 #7 נו טוב.. אם אתם מתעקשים.. אז אני יגיע.. אבל אני עדין חושב שזיו סתם מתחמק מלהגיע למפגש כי הוא לא רוצה לעמוד מולי, פנים מול פנים (בעצם זה תלוי בגובה שלו)...
נו טוב.. אם אתם מתעקשים.. אז אני יגיע.. אבל אני עדין חושב שזיו סתם מתחמק מלהגיע למפגש כי הוא לא רוצה לעמוד מולי, פנים מול פנים (בעצם זה תלוי בגובה שלו)...
I ilaya New member 6/7/03 #8 אני מוכן לעזור למי שלא מגיע../images/Emo26.gif ולהביא את הנייד שלי ולהעלות לפורום, תוך כדי המפגש, כמה תמונות של החבר'ה, כדי שגם מי ש- ירגיש . הולך ? כמה תמונות ? תלוי כמה זמן הבטריה תחזיק....
אני מוכן לעזור למי שלא מגיע../images/Emo26.gif ולהביא את הנייד שלי ולהעלות לפורום, תוך כדי המפגש, כמה תמונות של החבר'ה, כדי שגם מי ש- ירגיש . הולך ? כמה תמונות ? תלוי כמה זמן הבטריה תחזיק....
C commandocamel666 New member 6/7/03 #9 לא טוב. במזל אני משוחרר מהעבודה יום שלישי בגלל שיש לי לשכת גיוס. ואם זה לא יום שלישי אז אני לא יוכל בכלל עד שבוע הבא. כי זה יהיה משונה ךהעדר יומיים מעבודה של 7 ימים.
לא טוב. במזל אני משוחרר מהעבודה יום שלישי בגלל שיש לי לשכת גיוס. ואם זה לא יום שלישי אז אני לא יוכל בכלל עד שבוע הבא. כי זה יהיה משונה ךהעדר יומיים מעבודה של 7 ימים.
י ילדה בלבן New member 6/7/03 #10 ../images/Emo26.gif אזעקת שווא ../images/Emo13.gif סמלמין והשטויות שלו...
ח חוצפאי חוֹלה New member 7/7/03 #13 אנחנו נראה ביום שלישי, אל תלחצו... מקסימום, יול אולווייס הב סמלמין טו סטייר אט